Äänikirja
Riitta Korpela

Ti-Ri Vauva – utelias pikkunalle

0
 
 

Keskellä salaperäistä Hirsimetsää asustaa onnellinen nalleperhe isossa, vanhassa hirsitalossa. Isoisänallen isä rakennutti sen aikoinaan metsän omista valtavista puista suurine ikkunoineen. Vanha talo huokuu lämpöä, onnellisuutta ja välillä myös mukaansatempaavat musiikin sävelet kantautuvat pitkin poikin metsän polkuja pitkälle syvälle metsään. Talossa asustaa nalleperhe, johon kuuluvat Ti-Ti Nalle,Tau Nalle, joka on Ti-Tin pikkusisko, Ti-Ri Vauva tutteineen, Trioli tyttönalle kiharoineen, taiteilija Äitinalle, nikkaroija Isänalle, tarinoita rakastava Isoäitinalle sekä ihan kapellimestari Isoisänalle.

Tässä tarinassa kerrotaan nalleperheen Ti-Ri Vauvasta, jolla on Hirsimetsän suurin tutti. Ti-Ri ei tarvitse enää vaippoja vaan osaa käydä jo omalla, keltaisella potallaan. Hän on siis reipas pikkunalle! Välillä pikkunalle on niin riemuissaan nalletalon valtavista sokkeloisista huoneista, ettei tiedä minne päin taapertaisi leikkimään. Eräänä aamuna kaurapuuron jälkeen Ti-Ri Vauva katoaakin omille teilleen ja koko nalleperhe huolestuu. Minkä ihmeellisen piilopaikan Ti-Ri Vauva onkaan kodistaan löytänyt?

Sisältää laulun Ti-Ti Nalle ja Ti-Ri Vauva.

Kuvaäänikirja on uudenlainen, Elisan kehittämä kirjaformaatti, joka yhdistää kuvituksen ja kertojaäänen.

Huom. Kuvaäänikirjat toimivat Elisa Kirja -sovelluksella (Android, iOs, Windows Phone 7). Kirjan ääniraitaa pystyy kuuntelemaan kaikilla mp3-soittimilla, mutta kuvaominaisuudet ja kirjan selailu toimivat Elisa Kirja -sovelluksessa.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Lastenkirjat / Kuvakirjat, Lastenkirjat / Sadut, kertomukset ja Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja
Kirjailija: Riitta Korpela
Lukija: Riitta Korpela
Kustantaja: Ti-Ti Tuotanto
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 0h 7min
Äänitiedostojen määrä: 12
Koko: 19Mt
ISBN: 978-952-322-040-9