Riitta Korpela - Ti-Ti Nallen koulumatka, äänikirja
 
Näyte 
 
3,00€
Äänikirja
Riitta Korpela

Ti-Ti Nallen koulumatka

2
Keskiarvo: 2 (1 ääni)
 
 

Keskellä salaperäistä Hirsimetsää asustaa onnellinen nalleperhe isossa, vanhassa hirsitalossa. Isoisänallen isä rakennutti sen aikoinaan metsän omista valtavista puista suurine ruutuikkunoineen. Vanha talo huokuu lämpöä, onnellisuutta ja välillä myös mukaansatempaavat musiikin sävelet kantautuvat pitkin poikin metsän polkuja pitkin syvälle metsään.

Talossa asustaa nalleperhe, johon kuuluvat Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, joka on Ti-Tin pikkusisko, Ti-Ri Vauva tutteineen, Trioli tyttönalle kiharoineen, taiteilija Äitinalle, nikkaroija Isänalle, tarinoita rakastava Isoäitinalle sekä ihana kapellimestari Isoisänalle.

Tässä tarinassa kerrotaan, miten nalleperheen esikoululaisen, Ti-Ti Nallen matka esikouluun saakin melkoisia mutkia matkaan Hirsimetsän polulla. Pikkunalle on aikamoinen tärinähousu, joten ei ole ihme että Pöllövaarikin kuusen oksalla omassa kodissaan ihmettelee, mikä ihme viipeltää huimaa vauhtia kohti koulun pihaa. Sehän on tietenkin Ti-Ti Nalle! Mutta mikä on saanut Ti-Ti Nallen melkein myöhästymään koulusta tuona päivänä?

Sisältää laulun Ti-TI Nalle remix.

Kuvaäänikirja on uudenlainen, Elisan kehittämä kirjaformaatti, joka yhdistää kuvituksen ja kertojaäänen.

Huom. Kuvaäänikirjat toimivat Elisa Kirja -sovelluksella (Android, iOs, Windows Phone 7). Kirjan ääniraitaa pystyy kuuntelemaan kaikilla mp3-soittimilla, mutta kuvaominaisuudet ja kirjan selailu toimivat Elisa Kirja -sovelluksessa.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Lastenkirjat / Kuvakirjat, Lastenkirjat / Sadut, kertomukset ja Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja
Kirjailija: Riitta Korpela
Lukija: Riitta Korpela
Kustantaja: Ti-Ti Tuotanto
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2015
Kirjan pituus: 0h 7min
Äänitiedostojen määrä: 14
Koko: 21Mt
ISBN: 978-952-322-034-8