Leena Lehtolainen - Tiikerinsilmä, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 31.10. asti
6,90€
21,90€
Äänikirja
Leena Lehtolainen

Tiikerinsilmä

3.25
Keskiarvo: 3.3 (20 ääntä)
 
 

Elisa Kirjan lukijaäänestyksen Vuoden dekkari/jännitysromaani -voittaja 2016

Huippujännitystä Suomen dekkarikuningattarelta!

Tekstiilimiljonääri pelkää henkensä edestä ja palkkaa henkivartija Hilja Ilveskeron suojelemaan itseään. Syystä. Mutta kuka on yrittänyt murhata vaateteollisuudessa omaisuutensa luoneen 92-vuotiaan liikenaisen Lovisa Johnsonin?

Hilja matkaa Lovisan Raaseporissa sijaitsevaan sukukartanoon Loberg Gårdiin. Lapsettomalta Lovisalta on tiedossa suuri perintö, jota kärkkyvät hänen sisarensa Olivian lapsenlapset: kansainvälisissä avustustehtävissä kunnostautunut lääkäri Johannes, arktisen öljynporauksen lobbarina Venäjällä toimiva Raisa, näkijäksi itseään kutsuva Aurora ja vartija Sampo, joka kokee Hiljan astuvan tontilleen. Ja kuka on Sergeiksi esittäytyvä mies, joka ilmestyy Lobergiin hakemaan turvapaikkaa?

Niin Hilja kuin Lovisakin huomaavat, että ihmishenki on halpa, kun kyseessä ovat suuret ja häikäilemättömät pelurit. Vaistonsa varassa toimiva Hilja saa tehdä kaikkensa, kun menneisyys ja nykyisyys sekoittuvat.

Leena Lehtolainen (s. 1964) on Suomen suosituimpia dekkarikirjailijoita. Odotettu uutuus Tiikerinsilmä yhdistää kartanomysteerin ja kansainvälisen trillerin Hilja Ilveskerolle tyypilliseen vinoon huumoriin. Kirja on itsenäinen jatko-osa kansainvälisestikin menestyneelle Hilja Ilveskero -trilogialle, jonka jatkoa lukijat ovat kiihkeästi toivoneet.

"Tiikerinsilmä on Lehtolaista parhaimmillaan." - Amman lukuhetki -blogi

"Pidin todella. Hilja on sympaattinen hahmo ja Lehtolainen tuo jälleen uuden maailman lukijan sohvalle." - Ninon, Kirja.fi

"Hyvää peruslehtolaista! Tarina etenee ja sitä lukee ihan ilokseen." - Susisaga, Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Hilja Ilveskero -trilogia:
Henkivartija
Oikeuden jalopeura
Paholaisen pennut
Tiikerinsilmä, itsenäinen jatko-osa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Etuja / Dekkarit & jännitys, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Leena Lehtolainen
Lukija: Krista Putkonen-Örn
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 10h 50min
Äänitiedostojen määrä: 24
Koko: 386Mt
ISBN: 9789513191702

Arvostelut

Wessu 09.05.2017
4

Aluksi pitkästyttävä, mutta loppujen opuksi kääntyi oikein kiintoisaksi kuunneltavaksi


iPadisti 11.03.2017
4

Minä pidin tästä kovasti. Ensimmäinen Lehtolaisen kirja jonka hankin äänikirjana.


linko 06.02.2017
4

Minä kyllä tykkäsin. Vaivatonta kuuntelemista ja lukiakijakin sopi tekstiin vallan mainiosti. Tarina oli hyvä ja piti hyppysissään :)


PennyPiste 28.12.2016
2

Keskivertoakin keskiverrompi. Lukijan ääni on todellakin sävyltään liian kova ja huomasin, että hänen lukemanaan on vaikea tuntea myötätuntoa hahmoja kohtaan. Jotenkin lukija onnistuu antamaan hahmoista todella torjuvan ja tylyn vaikutelman.


jaanavelle678 15.12.2016
1

Tarina on ihan hyvä ja sen haluaa kuulla loppuun asti, mutta teos on pilattu monotonisella lukijalla, joka tuntuu olevan kaiken aikaa vihainen ja kyllästynyt lukemiseen. Toista kertaa en hanki äänikirjaa tämän lukijan lukemana. Kirjalle voi antaa neljä tähteä, mutta huonon lukijan vuoksi tähdet putoaa rajusti yhteen ainoaan.


Sipi65 22.11.2016
3

kirjan loppu osassa lauseet jää kesken. Mutta muuten mukava kirja.


Tartsapa 11.11.2016
4

Sujuvaa ja mukaansa tempaavaa tarinaa. Mahtavaa kun näitä äänikirjoja jo on kivasti!


SusaU 21.10.2016
4

Aivan loistava kuuntelunautinto! Sujuva juoni, josta olisi saanut paikoin vieläkin jännittävämmän. Tuskin maltan odottaa seuraavaa Hilja Ilveskeron juttua.


maryland67114 09.10.2016
4

tykkäsin kuuntelin melkein yhtenä pötkönä, lukijan ääni tosiaan on korviin ottava voisi olla pehmeämpi


Filbert 06.10.2016
4

Leena Lehtolainen palaa erinomaisen Henkivartija-trilogian jälkeen jälleen Hilja Ilveskeron pariin. Tällä kertaa kiihkeät rakkaussuhteet ja Venäjän mafia ovat vain haalea muisto. Nyt tarina toimii enemmän perinteisemmän dekkarin keinoin, jossa syyllistä etsitään varsin pienestä ihmisryhmästä.
Lehtolaisen teksti on sujuvaa ja sen parissa ei voi olla viihtymättä. Tällä kertaa painotus on enemmän psykologian kuin toiminnan puolella, joten tarina ei temmannut mukaansa yhtä vahvasti kuin trilogian aikana.