Riitta Korpela - Trioli-tyttönallen retki hirsimetsään, äänikirja
 
Näyte 
 
3,00€
Äänikirja
Riitta Korpela

Trioli-tyttönallen retki hirsimetsään

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Keskellä salaperäistä Hirsimetsää asustaa onnellinen nalleperhe isossa, vanhassa hirsitalossa. Isoisänallen isä rakennutti sen aikoinaan metsän omista valtavista puista suurine ikkunoineen. Vanha talo huokuu lämpöä, onnellisuutta ja välillä myös mukaansatempaavat musiikin sävelet kantautuvat pitkin poikin metsän polkuja pitkälle syvälle metsään. Talossa asustaa nalleperhe, johon kuuluvat Ti-Ti Nalle,Tau Nalle, joka on Ti-Tin pikkusisko, Ti-Ri Vauva tutteineen, Trioli tyttönalle kiharoineen, taiteilija Äitinalle, nikkaroija Isänalle, tarinoita rakastava Isoäitinalle sekä ihan kapellimestari Isoisänalle.

Tässä tarinassa kerrotaan nalleperheen nuorimmasta Trioli tyttönallesta, joka osasi tanssia jo ensimmäistä keraa vaunuista noustessaan. Triolilla on ihanat kiharaiset hiukset, joista isosisko Tau Nallekin joskus on kateellinen. Tau rakastaa hoitaa ja helliä kahta nuorimmaista pikkunallea, Triolia ja Ti-Riä. Eräänä päivänä nähtiinkin soma Tau Nalle rusetteineen lykkimässä isoja, oranssin värisiä vaunuja Hirsimetsän poluilla. Vaunuissa keikkuivat iloisina Trioli ja Ti-Ri Vauva. Mutta valitsiko Tau Nalle liian vaarallisen polun?

Sisältää laulun Tyttönalle Trioli.

Kuvaäänikirja on uudenlainen, Elisan kehittämä kirjaformaatti, joka yhdistää kuvituksen ja kertojaäänen.

Huom. Kuvaäänikirjat toimivat Elisa Kirja -sovelluksella (Android, iOs, Windows Phone 7). Kirjan ääniraitaa pystyy kuuntelemaan kaikilla mp3-soittimilla, mutta kuvaominaisuudet ja kirjan selailu toimivat Elisa Kirja -sovelluksessa.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Lastenkirjat / Kuvakirjat, Lastenkirjat / Sadut, kertomukset ja Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja
Kirjailija: Riitta Korpela
Lukija: Riitta Korpela
Kustantaja: Ti-Ti Tuotanto
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 0h 8min
Äänitiedostojen määrä: 11
Koko: 19Mt
ISBN: 9789523220416