Paula Hawkins - Tummiin vesiin, äänikirja
 
Äänikirja
Paula Hawkins

Tummiin vesiin

2.8
Keskiarvo: 2.8 (5 ääntä)
 
 

Kavahda tyyntä pintaa - et ikinä voi tietää, mitä sen alle kätkeytyy... Kylmäävä trilleri pikkukaupungista, jossa naisia kuolee jokeen yksi toisensa jälkeen.

Teini-ikäisen tytön ja keski-ikäisen naisen ruumiit löytyvät pikkukaupungin läpi virtaavasta joesta vain muutaman viikon päässä toisistaan. Kun tapauksia aletaan tutkia, esiin piirtyy kätketty tarina vuosien takaa.

Nainen junassa -jättimenestyksen tekijän uusi, vangitseva trilleri sukeltaa muistin petollisuuteen ja menneisyyden aavemaisiin kaikuihin.

Paula Hawkins (s. 1972) on brittikirjailija, joka työskenteli 15 vuotta toimittajana, ennen kuin alkoi kirjoittaa fiktiota. Nainen junassa oli hänen esikoisromaaninsa, joka on noussut valtaisaan maailmanmenestykseen ja nähty myös valkokankaalla.

”Kiitos Hawkins, palautit intohimoni trillereihin.” - Anna

"Tummiin vesiin on oikein kelpo trilleri, jonka tunnelma rakentuu hiljalleen salaisuuksien paljastuessa." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Paula Hawkins
Lukija: Leena Pöysti
Suomentaja: Antti Autio
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 12h 3min
Äänitiedostojen määrä: 86
Koko: 467Mt
ISBN: 9789511316879

Arvostelut

susannamaeskola173 28.06.2017
4

Hyvä lukija. Tarina piti otteessaan. Kuuntelin parissa päivässä.


paloty 30.05.2017
1

Odotukset olivat korkealla esikoisromaanin jälkeen. Ja pettymys olikin suuri. Erittäin sekava tarina. Henkilöitä oli pilvin pimein. Kun en nähnyt henkilön nimen kirjoitusasua, olin välillä ihan pihalla, oliko ko henkilö mies vai nainen :( Aivan outo juoni. Ja vaikea oli hahmottaa tapahtumia. Ihmisten motiivitkin olivat ihan kummallisia. Ainoa valopilkku tässä teoksessa oli eriomainen lukija. Hänen voimin jaksoin kahlata tämän tylsyyden läpi..


Päivi H 12.05.2017
2

En oikein päässyt tarinaan mukaan. Ajoittain tuntui että nyt tämä lähtee käyntiin ja taas lässähti. Lukija on erinomainen.