Christian Rönnbacka - Tuonen korppi, äänikirja
 
Äänikirja
Christian Rönnbacka

Tuonen korppi

4.166665
Keskiarvo: 4.2 (6 ääntä)
 
 

Komisario Antti Hautalehdon visaisin murhamysteeri!

Sipoon metsissä, Talman kalkkilouhoksen yli kaikuu korpin käheä huuto. Nuoret pojat tekevät synkän löydön. Syvällä kallioiden välissä louhoksen pohjalla pilkottaa miehen irtonainen käsivarsi.

Komisario Antti Hautalehto ryhtyy tutkintaryhmänsä kanssa kokoamaan kuoleman palapeliä. Tumman veden uhri ei kuitenkaan suo vastausta. Miksi mies on surmattu ja kuinka? Ja minkä vuoksi hänet on louhokseen toimitettu?

Minkäänlaista järkevää motiivia järkyttävälle teolle ei tunnu löytyvän. Tutkinta vaikuttaa toivottomalta, eikä sitä lainkaan helpota omaisten ja julkisuuden paineet.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on työskennellyt poliisina ja vakuutusetsivänä, ja noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Tuonen korppi jatkaa dekkarifanien suosioon noussutta Antti Hautalehto -sarjaa, jonka avausosan pohjalta valmistellaan parhaillaan myös elokuvaa.

"Uusin Antti Hautalehto-kirja on mukaansatempaava rikosromaani. --- Rönnbacka on vakiinnuttanut maineensa pystyvänä rikoskirjailijana. Hänen lukijansa eivät pety Tuonen korpin kohdallakaan." - Jussi Wahlgren, Mesta.net

"Rönnbacka on kiilannut Hautalehto-sarjallaan suoraan suomalaisen dekkarimaiseman etualalle ja meno jatkuu vahvana kirjasta toiseen. Mun suosikki." - Jukka Noir

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti Hautalehto -sarja:
Operaatio Troijalainen
Julma
Rakennus 31
Kylmä syli
Kaikki mikä kiiltää
Tuonen korppi
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Christian Rönnbacka
Lukija: Ville Tiihonen
Kustantaja: CrimeTime
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 7h 59min
Äänitiedostojen määrä: 16
Koko: 283Mt
ISBN: 9789522894106

Arvostelut

defa 03.10.2017
4

Hyvä Rönnbacka. Sujuvaa kerrontaa ja huumorikin puri muhun. Ja tässä Antti taas harrasti sitä paljasjalkajuoksua, minkä säestyksellä koko tää sarja alkoi.

Viihdyttävä kirja.
Onneksi nyt vaikuttaa siltä, että Rönnbackan Kylmä syli oli joku kauhea välityö tai vahinko.

Niin ja Tiihonen on hyvä lukija.


pajala225 11.09.2017
5

Todella hyvää Rönnbackkaa ja yllätyksellinen loppu