Sari Luhtanen - Tuulin viemää, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Sari Luhtanen

Tuulin viemää

2
Keskiarvo: 2 (4 ääntä)
 
 

Pakko löytää jostain sulhanen kun hääpäivä on kerran sovittu. Meteorologinaisen kolmenkympin kriisistä kertova romanttinen komedia lajin parhaiden brittielokuvien tapaan saa lukijan mainiolle tuulelle.

Tuuli viihtyy mukavasti meteorologin työssään, kunnes eräänä päivänä kilahtaa kuunnellessaan työkaverinsa häävalmisteluja. Hänenkin on päästävä naimisiin, ja ajankohdaksi hän päättää 30-vuotissyntymäpäivänsä. Pieni ongelma on se, että hän sopii sen vain itsensä kanssa, sulhasesta ei ole tietoakaan.

Työkaverit tyrmistyvät kun Tuuli irtisanoutuu työstään keskittyäkseen häävalmisteluihin arvoituksellisen, ulkomailla viihtyvän tulevan puolison kanssa miehen jota ei ole kukaan nähnyt.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Sari Luhtanen
Lukija: Heljä Heikkinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 7h 50min
Äänitiedostojen määrä: 72
Koko: 327Mt
ISBN: 9789513192228

Arvostelut

Ljusa 15.09.2016
1

Samaa mieltä PennyPisteen kanssa.
Aika karmeaa kuunneltavaa, eikä kirjoittajalla ole juurikaan tarvittavaa kypsyyttä, että saisi rooleihin syvyyttä.


PennyPiste 23.08.2016
1

Mitä useamman näitä kuuntelee, sitä surkeammaksi näköjään menee. Ulkoisesti on valittu ihan ok aihe, mutta siihen ei saada puhallettua henkeä. Tämä oli lisäksi pitkäpiimäinen ja randomilla milloin kenenkin ajatuksissa kulkeva teksti on levotonta.

Voisi kysyä, miksi ostelen näitä, kun olen tätä mieltä=D, mutta kaipaan tämän tyylilajin kirjoja. Huomattavasti paremmin kirjoitettuna vain.