Markku Ropponen - Tykki luku 6 - Porakorpi, äänikirja
 
Näyte 
 
3,00€
Äänikirja
Markku Ropponen

Tykki luku 6 - Porakorpi

3.581395
Keskiarvo: 3.6 (43 ääntä)
 
 

Tykki on 12-osainen jatkodekkari, jonka jokainen osa on itsenäinen. Kahdentoista tunnetun rikoskirjailijan tarinat liikuttelevat kuitenkin samaa kuoleman viestikapulaa, Tykkiä, eli Lahti 35-sotilaspistoolia ajassa ja paikassa, etelästä pohjoiseen, 70-luvulta uudelle vuosituhannelle. Tykin kanssa tekemisiin joutuvat mm. sellaiset tunnetut dekkarihahmot kuin Seppo Jokisen Sakari Koskinen, Tapani Baggen Onni Syrjänen ja Jarkko Sipilän Eero Takamäki.

Tykki on ensimmäinen suomalainen rikosnovellikokoelma, joka on kirjoitettu suoraan sähkökirjaksi. Uutta on myös se, että Tykillä on oma tunnussävelensä, joka on muusikko Pauli Hanhiemen säveltämä ja sanoittama. Tykki-kirjoittajia ovat Tapani Bagge, Seppo Jokinen, Marko Kilpi, Tuomas Lius, Juha Numminen, Eppu Nuotio, Harri Nykänen, Outi Pakkanen, Markku Ropponen, Matti Rönkä, Jarkko Sipilä ja Antti Tuomainen.

TYKKI-EDUT: Kun olet kirjautunut Elisa Kirjaan, voit lunastaa Tykki luku 1:n lahjaksi veloituksetta sekä äänikirjana että e-kirjana. Lisäksi ostettuasi mitkä tahansa neljä Tykki-kirjan osaa (osista 2-12) äänikirjana (3€/kpl), saat automaattisesti loput sarjan äänikirjat veloituksetta eli koko 12-osainen novellikokokoelma yhteensä 12€! Kun olet ostanut neljännen kirjan, saat lisäkirjat automaattisesti kirjahyllyysi.

Saatavana ääni- ja e-kirjana vain Elisalta.

Tykki-sarja:
Tykki luku 1 - Jahti
Tykki luku 2 - Kapiainen
Tykki luku 3 - Tuntematon mies
Tykki luku 4 - Leskirouva
Tykki luku 5 - "Maasta sinä"
Tykki luku 6 - Porakorpi
Tykki luku 7 - Perintö
Tykki luku 8 - Viattomat
Tykki luku 9 - Naisen kosto
Tykki luku 10 - Suden tunti
Tykki luku 11 - Rako
Tykki luku 12 - Seppä
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Markku Ropponen
Lukija: Petteri Kaukoranta
Kustantaja: CrimeTime
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2011
Kirjan pituus: 0h 57min
Äänitiedostojen määrä: 5
Koko: 26Mt
ISBN: 9789525918175