Matti Rönkä - Väärän maan vainaja, äänikirja
 
Näyte 
 
13,46€
Äänikirja
Matti Rönkä

Väärän maan vainaja

3.349205
Keskiarvo: 3.3 (63 ääntä)
 
 

Viktor Kärppä levottoman ruumiin jäljillä.

Viktor Kärppä joutuu suruviestin tuojaksi kun vanha perheystävä Roman Putro on kuollut, tapettu. Roman ei ollut miehistä parhaita, mutta vainaja ansaitsisi kunniakkaan levon. Romanin iäisyysmatka on kuitenkin mutkikas, ja kuolleita kammoksuva Viktor joutuu saattajaksi.

Mikä Roman Putro oli oikein miehiään, kuka hänet tappoi ja minne katosi ruumis? Nämä seikat Viktorin täytyy selvittää – kaupungissa joka tuntuu uppoavan lumeen.

Väärän maan vainaja on sarjan kuudes romaani, jossa paluumuuttaja Viktor Kärppä tarkkailee elämän edellytyksiä Euroopan mallimaan vuokramurjuissa, teollisuushallien takapihoilla ja villeillä rakennustyömailla. Ataripoliisi Teppo Korhonen tarjoaa välttämätöntä sivustatukea myös verbaalisella tykityksellään.

Matti Rönkä kuljettaa tarinaa ketterästi halki harmaan vyöhykkeen, missä helposti, melkein huomaamattaan voi luiskahtaa pimeän puolelle. Yhteiskunnallinen näkemys, osuva huumori ja kielen vivahteissa nautiskeleva kerronta tekevät hänen romaaneistaan inhimillisesti koskettavia ja mukaansatempaavia.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Matti Rönkä
Lukija: Jukka-Pekka Palo
Kustantaja: Gummerus
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2011
Kirjan pituus: 6h 3min
Äänitiedostojen määrä: 29
Koko: 167Mt
ISBN: 9789512090976

Arvostelut

sirumonni846 03.11.2015
3

Ei mun mieleinen kirja. Paljon henkilöitä ja militaristiselle kerronnalle uhrattiin paljon aikaa. Lukijana Palo oli erinomainen. Hänelle viisi tähteä.


Anni-mummi 17.05.2012
3

Rikasta ja elävää tekstiä, Jukka-Pekka Palon ansiosta kokemus oli hyvä.
Venäjän kieli kuulosti hienolta, en vain tiennyt aina
mitä sanat tarkoittivat.


Rienzi 24.04.2012
3

Melko henkevästi kirjoitettu näin kovaksi aiheeksi ja tyyliksi. Jaaritteleva poliisi on jo klishee, joka ei haittaisi niin paljon jos pysyisi jossain tolkullisissa mitoissa, nyt mieli tuli pahaksi heti kun hän ilmestyi, alkoi kaivata pikakelausta. Hyvä lukija.


Hunajainen 11.04.2012
4

Hyvä dekkari. Ei tavanomainen. Eteni jouhevasti turhia selittelemättä. JP Palo tulkitsee tekstiä loistavasti! Hyvä ääni ja mahtava eläytyminen toi kirjaan potkua.