Äänikirja
Lars Kepler

Vainooja

3.592595
Keskiarvo: 3.6 (81 ääntä)
 
 

Kepler-kuume yltyy!

Poliisille lähetetään linkki Youtube-videoon, jolla esiintyy salaa kuvattu nainen. Seuraavana päivänä nainen on kuollut. Tapausta ryhtyvät tutkimaan rikoskomisario Margot Silverman ja hypnotisoija Erik Maria Bark. Jäljet johtavat Rocky Kyrklundiin, joka istuu vankilassa murhasta.

Rocky itse ei muista mitään, vain hänet hypnotisoinut Erik tietää, mitä todella tapahtui. Sitten saapuu seuraava video. Joona Linnan apua kaivataan kipeästi, mutta Joonahan on kuollut. Vai onko?

Lars Kepler yllättää. Viidennen Joona Linna -dekkarin tutkimuksissa on mukana Hypnotisoijan päähenkilö, Erik Maria Bark.

Lars Kepler nimimerkin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Suomalaistaustaisesta rikoskomisario Joona Linnasta kertova sarja on ollut valtaisa menestys kaikkialla maailmassa.

"Pomminvarma rikosromaani, jossa taitavasti jäsennelty kerronta ja jännitettä lisäävät leikkaukset pakottavat lukijan jatkamaan romaanin ahmimista siinäkin vaiheessa, kun lukija on jo päättänyt laskea sen käsistään hetkeksi." - Jukka Petäjä, Helsingin Sanomat

"Viides Joona Linna -kirja on pakko lukea kerralla, vaikka sivuja on 617." - Kodin Kuvalehti

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Lars Kepler
Lukija: Antti LJ Pääkkönen
Suomentaja: Kari Koski
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2015
Kirjan pituus: 21h 4min
Äänitiedostojen määrä: 141
Koko: 559Mt
ISBN: 9789513183684

Arvostelut

Ziggy7 29.04.2017
1

Todella rasittava lukija. Ei ihme, että kirja kestää yli 21 tuntia, kun jokaisen virkkeen välissä on 3-5 sekunnin tauko! Jäi kesken. Näin huonoon lukijaan en ole ennen törmännyt. Taatusti ensimmäinen ja viimeinen hänen lukemansa kirja minun hyllyssäni.


jiikoo3 20.04.2017
1

Aivan käsittämätöntä tuubaa! Meinasin jättää koko opuksen kesken. Kirjan henkilöt ovat epäuskottavan tyhmiä ja hysteerisiä. Kirjassa viljelty sanonta "minun täytyy" sitä sun tätä käy pitkän päälle hermoille. Kirjan kääntäjä olisi voinut muitakin ilmaisuja. Mukana on myös muita käännöskukkasia.

Paskaa. En suosittele.


Tkontt551 19.04.2017
1

Keplerin linna sarja tuntuu huonontuvan kirja kirjalta. Erinomaisen hypnotisoijan jälkeen ollaan menty kiihtyvää vauhtia alaspäin(playground oli tässä mielessä virkistävä poikkeus). Tarinan epäloogisuudet ja epärealistiset tapahtumat olivat kuin huonosta b-luokan kauhufilmistä/toiminta jännäristä....tuo seagall vertaus osuu naulan kantaan.Huono.


Aniitsirk 03.01.2017
3

Vaikuttaa siltä, että Kepler nykyään yrittää kirjoittaa elokuvakässäreitä. Lukija ei oikein iskenyt, jotenkin monotooninen tapa lukea.


kesäkaksonen 20.12.2016
0

Jännitystä piisasi. Loppu oli liian epäoikeudenmukainen. Tykkäsin kovasti lukijasta! Juuri ilmeikkyyden takia on mukava kuunnella kirjoja.


hannahaavikko534 01.06.2016
2

Tämä oli kyllä harmillisen huonosti totetutettu äänikirja. Pidän sellaisista lukijoista, jotka lukevat kirjaa melko lakonisesti, silloin tunnelman ja äänensävyt voi päätellä itse tekstistä kuten kirjaa lukiessa. Tässä tapauksessa lukija eläytyy liikaa ja koko teos alkaa muistuttaa kuunnelmaa. Aiemmissa Keplereissä on erinomaisen hyvä lukija.


pesodani124 19.04.2016
3

Oli todella hankala kirja kuunnella kun lukia joko ärsytti tai ei saanut pidettyä mukana kirjan kulussa mukana, joutui monta kertaa kuuntelemaan samat kohdat että juoni ei karkaa. Kirja saattoi olla suht hyväkin,mut lukia pilasi sen. Harmi


helmiorvokk ... 09.03.2016
2

Lukija pilaa kirjan. Ei enää milloinkaan Antti Pääkkösen lukemia kirjoja.


Päivi H 03.11.2015
2

Ajoittain todella jännittävä, ajoittain liian hidastempoinen. Liian pitkä kirja. Vähän liikaa mässäilyä väkivallalla, liian yksityiskohtaista kuvailua.
Lukija ei sopinut kirjan tarinaan, liian lapsenomainen varsinkin naisten puheessa, ärsytti välillä.


Janezki777 19.08.2015
3

Jännittävä. Ehkä yksi jännittävimmistä kirjoista mitä olen kuunnellut. Olihan tämä (monet jo maininneet) käsikirjoitusmainen kaikkinen pienine yksityiskohtineen. Lukijaan tottuminen vei aikansa mutta kyllä siihen tottui.