Äänikirja
Paulo Coelho

Vakooja

4
Keskiarvo: 4 (3 ääntä)
 
 

”Hänen ainoa rikoksensa oli, että hän oli vapaa ja itsenäinen nainen.”

Näyttelijä, tanssija, kurtisaani ja Pariisin elegantein nainen – Mata Hari (1876–1917) oli tätä kaikkea. Hän herätti pahennusta ja mustasukkaisuutta ranskalaisen ylimystön piirissä, tapasi aikansa kuuluisuuksia kuten Sigmund Freudin, Pablo Picasson ja Amadeo Modiglianin, ja koki traagisen kohtalon ensimmäisen maailmansodan pyörteissä.

Uudessa romaanissaan Paulo Coelho kertoo historian kuuluisimman vakoojan Mata Harin tarinan. Se perustuu mahdollisimman pitkälle tositapahtumiin ja kuvaa Mata Harin eksoottisen elämän vaiheet, jotka sisälsivät runsaasti koettelemuksia ja kärsimystä mutta myös ainutlaatuisia hetkiä, joista tuli osa historiaa.

Mata Hari etsi omaa totuuttaan, identiteettiään ja halusi rikkoa sovinnaisuuden rajoja. Hän toteaa kirjassa: ”En tiedä muistetaanko minut joskus tulevaisuudessa, mutta jos niin käy, en halua että minua koskaan pidetään uhrina vaan ihmisenä, joka astui rohkeasti eteenpäin ja maksoi siitä vaaditun hinnan pelotta.”

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Paulo Coelho
Lukija: Sanna Majuri
Kustantaja: Bazar
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 3h 54min
Äänitiedostojen määrä: 30
Koko: 140Mt
ISBN: 9789522794338

Arvostelut

Mjelle 29.05.2017
5

Pidin todella paljon, vaikkei tässä mitään sinänsä ihmeellistä, uutta tai maailmankuvaa muuttavaa ollutkaan. Erityisen ilahtunut olin lukijasta, jota oli miellyttävä kuunnella ja joka äänsi ranskaa minun korvaani erinomaisesti.