Äänikirja
Reijo Mäki

Vares - Uhkapelimerkki

3.653335
Keskiarvo: 3.7 (75 ääntä)
 
 

Kauniita naisia, petoksia, armotonta peliä. Panoksina miljoonat eurot ja useat ihmishenget. Jussi Vares menettää traagisesti rakkaansa ja pääsee suuren luokan rikoksen jäljille.

Jussi Vares rakastuu salaperäiseen tummaan kaunottareen Sole Sulaveteen vain menettääkseen tämän kammottavalla tavalla. Muutaman viikon seurustelun jälkeen Solen ruumis löytyy ruissalolaisesta lintutornista.

Murhan tutkimukset polkevat paikallaan, kunnes Vares erehtyy ottamaan selvitettäväkseen tutun toimittajanretkun saamien sekavien ilmiantokirjeiden taustoja. Ennen kuin kirjeiden salaisuus ratkeaa, tapahtuu yhtä ja toista. Palkkamurhaaja Stahanov ottaa vastaan merkillisen toimeksiannon Turun suunnalta. Ja Solen veli yllättää vaimonsa intiimissä tilanteessa väärän miehen seurassa ja lähtee epätoivoiselle odysseialle musta kollikissa kassissaan.

Jäljet johtavat oudon tuttuihin henkilöihin, eikä uusilta kuolemantapauksilta vältytä. Lopuksi kuitenkin tarinan langat solmiutuvat yhteen, ja silmukka kiristyy kaikkien aikojen puhalluksen ympärillä.


Vares-sarjan äänikirjat:
Vares - Black Jack
Vares - Huhtikuun tytöt
Vares - Nuoruustango
Vares - Hard Luck Cafe
Vares - Uhkapelimerkki
Vares - Lännen mies
Vares - Valkovenäläinen
Vares - Kolmijalkainen mies
Vares - Mustasiipi
Vares - Sheriffi
Vares - Intiaani
Vares - Cowboy
Vares - Tulivuori
Vares - Hot dog

Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Löytöjä 10€ ja alle / Jännitystä, Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Reijo Mäki
Lukija: Ville Tiihonen
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2007
Kirjan pituus: 12h 9min
Äänitiedostojen määrä: 59
Koko: 248Mt
ISBN: 9789511240877

Arvostelut

linko 22.10.2017
3

Ihan ok kirja taattua Reijo Mäkeä, mutta ehka liikaa sexsiä, muuta aktia olisi kaivannut tilalle :)


pajala225 05.10.2017
4

Yllätti positiivisesti, juoni hyvä ja lukija ihan kuunneltava.


ullriikka 1 31.10.2016
0

loistava lukija


peluri64 20.07.2013
3

Onhanse ihan Reijo Mäkeä,en tarkota huonossa mielessä vaan normi juska.En oikein innostunu ja ajatukset tahtoi karkaila,ehkä siittä puuttui jotain tenpaisevaa.Tuntui kuin olisin kuunnellu jo kirjan aikaisemmin niin saman tyyppinen kuin muut mutta jotain puuttui,kirjana kuitenkin kuunneltava.


Anni-mummi 27.08.2012
2

Teksti on paljon kuvaavaa ja rikasta kieltä.
Lukijan ääni monotoninen ja tekstiin sopimaton.


Hunajainen 02.08.2012
2

Aika ...... eiku vähän tylsä kyllä oli. Lukija ei edesauttanut asiaa millään tavalla vaan jotenkin rytmi oli hakusessa. Huonoin Vares, jonka olen lukenut / kuunnellut. Sori.


hja1 24.06.2010
3

Uhkapelimerkki oli tyypillistä Mäkeä. Tapahtumat sijoittuivat Turkuun ja paljon aikaa käytettiin ravintola Uudessa-Apteekissa oluen ja "jallun" kera. Kirja sinänsä ei siis säväyttänyt mitenkään, mutta aika kului rattoisasti pitkillä automatkoilla.