Taavi Soininvaara - Vihan enkeli, äänikirja
 
Näyte 
 
8,90€
Äänikirja
Taavi Soininvaara

Vihan enkeli

3.391305
Keskiarvo: 3.4 (46 ääntä)
 
 

Terrori-isku monikansalliseen öljy-yhtiöön Hollannissa paiskaa kunnianhimoisen suomalaisupseerin Lasse Nordmanin ja itävaltalaisidealisti Ulrike Bergerin keskelle painajaista. Virkavallan sijasta heitä vainoaa jokin määrättömästi vahvempi: suuryritysten konsortio, joka aikoo jakaa maapallon energiavarat niin kuin suurvaltapolitiikka sanelee.

Konsortion tavoite vaatii verta toteutuakseen, ja sitä vuodattaa fanaattisella antaumuksella kamelinkarvaviittaan pukeutuva psykopaatti, joka hyväksyy vain nimen Vihan enkeli Ezrael. Ehdoton hyvä ja paha kohtaavat Ulriken ja Ezraelin muodossa, eivätkä molemmat voi säilyä puhtaina. Kaikki keinot sallitaan oikeutetun päämäärän saavuttamiseksi, mutta kuka päättää mikä se on: meritaisteluasetelmia ihaileva öljykeisari Jaap van der Velde, Belfastin tytär Mary Cash, USA:n energiaministeriö vai joku muu?

Kun suomalaisfyysikko murhataan Helsingissä vappupäivän pyörteissä, suojelupoliisin päällikkö Jussi Ketonen astuu joukkojensa eteen viimeistä kertaa. Supon ylietsiväksi nimitetty Arto Ratamo joutuu psykopaatin jäljille ja omalaatuinen yksinhuoltaja tajuaa aiempien tutkintojen ja omien ongelmiensa tumman taakan pienuuden, kun hirviön tarina ja menneisyys hahmottuvat hänen silmiensä eteen ensin Haagissa, sitten Washington DC:ssä. Terrorisminvastaisesta taistelusta on tullut ulkopoliittista peliä, jota joku pelaa ilman sääntöjä.

Seuraava hyökkäyssota voi alkaa... nyt.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Löytöjä 10€ ja alle / Jännitystä, Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Taavi Soininvaara
Lukija: Jarmo Mäkinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2005
Kirjan pituus: 11h 23min
Äänitiedostojen määrä: 60
Koko: 390Mt
ISBN: 9789513152284

Arvostelut

Janezki777 19.08.2015
4

Jep jep. Uskallan suositella.


Marinkirjat 09.08.2012
2

Ihan kelpo äänikirja, ja lukijakin - miellyttävine neutraaleine äänineen!

Mutta kehuja ei saa ala-arvoinen äänite: selittämättömiä taukoja luvun aikana ja tallenteiden loppuminen kesken sanan (tapahtuu usealla levyllä). Pistää miettimään, että pitääkö kuuntelijalla olla myös kirja kädessään seuratakseen, että ei ole jäänyt pätkiä pois. Asiakkaan pitäisi saada hinnanalennusta viallisesta tuotteesta!

Tammen on syytä petrata laadunvalvonnassa!


jiikoo3 04.01.2011
3

Ei ehkä parasta Soininvaaraa, mutta kuuntelemisen arvoinen silti. Eihän kirja, jossa on itseään ruoskiva psykopaatti, ei voi olla huono!