Äänikirja
Samuel Bjørk

Yölintu

2.6
Keskiarvo: 2.6 (5 ääntä)
 
 

Norjalaisdekkaristi jatkaa voittokulkuaan!

Linnunsulkien ja kynttiläasetelman keskeltä löytyy alastoman teinitytön ruumis. Jäljet viittaavat rituaalimurhaan, jota rikostutkija Holger Munch ja hänen työparinsa Mia Krüger alkavat tutkia. Kun nuori hakkeri lähettää poliisille karmaisevan videon, Holger tiimeineen joutuu kilpajuoksuun aikaa vastaan.

Dekkarisarjan itsenäinen jatko-osa jatkaa Minä matkustan yksin -trillerin menestyskulkua. Yölinnun ahmittavan koukuttavat käänteet pitävät lukijan tiukasti otteessaan kirjan alusta loppuun.

Samuel Bjørk on kirjailijanimi, jonka takana on norjalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja muusikko Frode Sander Øien. Hänen ensimmäinen trillerinsä ja sarjan avaus Minä matkustan yksin oli kansainvälinen bestseller, joka valloitti myös suomalaislukijat.

"Kirja on kuin todella hyvä Criminal Minds jakso --- huima jännäri, joka pitää otteessaan loppuun asti." - Irena, Goodreads

"Loistava! Tarina on erittäin hyvä ja Björk on onnistunut luomaan ainutlaatuisen tunnelman." - Alexandra, Goodreads

"Hämmästyttävä, ilmiömäinen lukukokemus. --- Todella koukuttava, vahva suositus." - Wendy, Goodreads

Holger Munch & Mia Kruger -sarja:
Minä matkustan yksin
Yölintu
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Samuel Bjørk
Lukija: Ville Tiihonen
Suomentaja: Päivi Kivelä
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 12h 46min
Äänitiedostojen määrä: 82
Koko: 485Mt
ISBN: 9789511316619

Arvostelut

ratyti 03.11.2017
1

Paikoitellen kertomus kiehtovaa, mutta keskustelua tavoittelevat dialogit floppasivat. ”Mitä tarkoitat?” töksäytys toistui kymmeniä kertoja ja sai hahmot tuntumaan typeriltä. Lisäksi sama keskustelutapa toistui lähes kaikilla.
Tuskin tulee kuunneltua/luettua mitään muuta


ArtziVon 31.10.2017
1

Todella rasittavaa kuunneltavaa. Jankkausta ja asioiden toistelua riittää loputtomasti. Jopa katkenneesta hammastikusta yritetään tehdä elämää suurempaa ja lopullisesti mieltä järkyttävää draamaa. Tarinassa on tarpeettomia henkilöitä, jotta saataisiin sisältöä p*****n juoneen. Jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi Bjørkiksi.

Edit // Siistitty kirosana


mat 07.10.2017
2

Juoni hyvä, mutta jatkuva jankkaaminen keskusteluissa häiritsi -tyyliin ”mitä, kuka” ja teki henkilöistä tarpeettoman tyhmän tuntuista. Lukija hyvä ja teki parhaansa peittääkseen em. hokemista.


Päivi H 21.04.2017
5

Harva kirja nappaa lukijan heti mukaansa, mutta näin kävi tämän kirjan kanssa. Erikoinen juonenkulku jonka olisi halunnut kuunnella kerralla loppuun.
Lukija oli myös hyvä.