Elokuun kuumat uutuudet – kirjasyksy käynnistyy!

Elokuu on ehtinyt jo puoliväliin, mutta kirjasyksy vasta käynnistyy! Kokosimme viikon viihdykkeeksi kolme ajankohtaista uutuutta, joiden parissa paluu arkeen sujuu sulavammin. Kurkkaa poiminnat ja nappaa tuoreet syyssuosikit talteen:

1. Satu Irisvik ja Jenni Utriainen: Kuinka kasvattaa diginatiivi

Kuinka paljon ruutuaikaa on tarpeeksi? Voiko vauva käyttää tablettia? Mitä muuta hyödyllistä älylaitteilla voi pelaamisen lisäksi tehdä? Kärsiikö kommunikaatio lapsen kanssa jos itse sometan liikaa? Näitä ja monia muita kysymyksiä herää nykylasten vanhempien mieleen, sillä 2000-luvun lapset elävät aivan erilaisessa mediamaailmassa kuin vanhempansa. Kouluissa otetaan vauhdilla digiloikkaa, mutta miten mukaan hypätään kodeissa?

Diginatiivin kasvatusopas on helposti selailtava joka kodin hakuopas, joka tarjoaa apua 0-9 vuotiaan diginatiivin kasvattamiseen. Kyseessä ei ole tekniikkaopas eikä sääntökirja, vaan kokoelma vinkkejä siihen, miten laitteet sulautuisivat helposti, saumattomasti ja hauskasti osaksi kodin arkea.

"Digitaalisuus ei ole mitenkään maailmasta erillinen asia, vaan se on osa jokaisen perheen arkea ja kasvatusta. Ja vanhempien tehtävä on opastaa ja kasvattaa lapsiaan myös tässä asiassa."
– Jenni Utriainen

https://kirja.elisa.fi/ekirja/kuinka-kasvattaa-diginatiivi

2. Kristina Ohlsson: Syntitaakka

Odotettu Fredrika Bergman -uutuus Ruotsin dekkarikuningattarelta! Tiivistunnelmaisessa utuusjännärissä miestä on ammuttu rintaan, hautausurakoitsija etsii veljeään ja perheenäiti yrittää pitää tilannetta jotenkin hallinnassa miehensä muuttuessa päivä päivältä vaarallisemmaksi. Tapausten punoutuessa toisiinsa alkaa hurja pyöritys, jossa vanhat synnit palaavat muistuttamaan itsestään.

Kristina Ohlssonia ei turhaan kutsuta Ruotsin dekkarikuningattareksi – Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija taitaa jännityksen rakentamisen niin kutkuttavan kiinnostavasti, että viihtyminen on taattu.

”Kristina Ohlsson kirjoittaa niin hyvin, että mitään ei jätetä sattuman varaan – – taatusti yksi vuoden parhaista dekkareista!”
– Johannas Deckarhörna

https://kirja.elisa.fi/ekirja/syntitaakka

3. Monique Schwitter: Kaksitoista miestä

Vastustamattoman viihdyttävä ja monisäikeinen tutkielma rakkaudesta, joka on milloin riehakasta tai lempeää, milloin vaisua tai kihelmöivää. Varmaa on, että aina se pääsee yllättämään. Sveitsiläisen palkitun sanataiturin romaanissa perheenäiti pistää suurennuslasin alle koko siihenastisen rakkauselämänsä pelastaakseen nahistuneen avioliittonsa. Syntyy kudelma, jossa Monique Schwitter tutkii rakkautta riemastuttavan itseironisesti ja kiehtovan syvällisesti.

"Rakkaudesta on harvoin kirjoitettu yhtä kepeästi ja taidokkaasti, yhtä viihdyttävästi ja viisaasti."
– Die Zeit

https://kirja.elisa.fi/ekirja/kaksitoista-miesta
https://kirja.elisa.fi/aanikirja/kaksitoista-miesta


Syyskuun kuumat uutuudet – katso viikonlopun lukuvinkit

Syyskuun odotettuja uutuuksia viikonlopun lukuhetkiiin!


24h ALE - yli 160 kirjaa 3,90 €/kpl!

Päivät lyhenevät ja tarjoukset paranevat!


Dekkareita jopa - 70 % – kurkkaa kirjatärpit

Jännitystä pimeneviiin iltoihin! Tällä viikolla päätimme hemmotella teitä sykettä nostattavilla huipputarjouksilla. Poimi syksyn dekkarisato parempiin käsiin vaikka kotisohvalta!


Anteeksi vikatilanteesta, hyvityksenä e-kirja! Apple-käyttäjä: muista päivittää sovelluksesi

iOS-sovelluksessa ilmenneen käyttöhäiriön vuoksi osa asiakkaistamme ei päässyt lukemaan e-kirjoja sunnuntaina ja maanantaina Apple-laitteilla.


Korjattu häiriö Elisa Kirja iOS -sovelluksessa - päivitä sovelluksesi App Storessa

Elisa Kirja iOS-sovelluksessa ollut käyttöhäiriö on nyt korjattu.


Syyskuun kuukauden kirjat alk. 3,90€/kpl

Syyskuussa kuukauden kirjoja on peräti kuusi kappaletta! Kotimaisia suosikkidekkareita, palkittua kaunoa ja hulvatonta huumoria perheen pienimmille alk. 3,90€/kpl (norm.


Lukuherkkuja tiedonnälkään – kurkkaa kirjavinkit!

Tietokirjaviikon huipennuksena esittelemme kattauksen syksyn kiinnostavimpia tietokirjauutuuksia, joilla taltutat suuremmankin tiedonnälän.


Elokuun kuumat uutuudet – katso viikon tärpit

Hyvää elokuun viimeistä viikkoa ja tietokirjaviikkoa! Esittelyssä kolme kiinnostavaa kirjatärppiä, joihin tällä viikolla kannattaa tarttua.

VIIKON KIRJATÄRPIT
*********************

1.


Elisa Kirjassa vietetään venetsialaisia – poimi lukuvinkit!

Elokuun lopussa juhlistetaan venetsialaisten merkeissä mennyttä kesää ja käännetään katse jo syksyn tuloon.


Kesän paras kirjapaketti – lukulaite ja viisi kotimaista huippukirjaa alk. 109€

Näppärä lukulaite hakusessa? Vielä ehdit hyödyntämään huikean kesäedun: 31.8. asti lukulaitteen ostajalle viisi kotimaista huippukirjaa (arvo jopa 80€).


Elokuun kuumat uutuudet – katso kirjatärpit!

Kesästä nautitaan enää hetken, mutta kirjasyksy vasta käynnistyy, mikä tietää roppakaupalla uutuuksia.