E-kirja
Thomas Sand

Aamu

4.25
Keskiarvo: 4.3 (8 ääntä)
 
 

Maailma herää aamuun, jossa moni asia on toisin. Lukemattomien vuosisatojen jännitteet, toiveet ja pelot ovat lähteneet purkautumaan ja rikkomaan kaikkien Amanin maiden kansojen elämän. Viimeinen vartija herää pitkästä unestaan ja alkaa etsiä totuutta. Totuus vain on juonitteluiden ja vieraiden, pahantahtoisten olentojen kätkössä, eikä hän itsekään voi olla varma mistään - ei edes siitä, kuka hän itse on.

​Salaperäinen punapukuinen nainen herättää kauhua ja villejä huhuja samalla kun Musta Suo saa lukemattomien vuosien jälkeen jälleen uuden kuningattaren. Kykenevätkö alueen kansat yhteistyöhön vaaran edessä, vai hävittääkö sota kaiken?

”Aamu” on ”Viimeinen” -sarjan toinen osa.

Tarinan web-sivusto: Thomas Sand

"Viimeinen" -sarjassa ilmestyneet kirjat
Myrsky
Aamu
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Scifi, fantasia
Kirjailija: Thomas Sand
Kustantaja: TSP
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
ISBN: ISBN 978-952-67482-1-4

Arvostelut

Herra 47 22.06.2017
5

Tärinä vie lukijaa koko ajan syvemmälle tarinaan... toivottavasti viimeinen osa julkaistaan pian... puhumattakaan muista samaan tarinaan/alueeseen liittyvistä osista...


Kolahti 14.11.2017
5

Nämä kirjat ovat niin hyviä, että antaa palaa vaan. Pimeys saapuu....kyllä.


sundaystream860 01.04.2016
5

Aivan yhtä huikea ja koukuttava kuin ensimmäinenkin osa! Toivottavasti jatkoa ei tarvitse odottaa montaa vuotta, koska moniin henkilöihin on ehtinyt kiintyä ja todella haluaisi tietää miten kaikki ratkeaa. Kirjan kansien ulkoasuun toivoisin vähän petraamista, koska näyttävät halvoilta mikä ei tee oikeutta mahtavalle tarinalle.