E-kirja
Paulo Coelho

Alef

3.058825
Keskiarvo: 3.1 (17 ääntä)
 
 

Rakkaus ei tunne aikaa.

Matkusteltuaan useissa maissa Coelho päätyi Venäjälle. Hän päätti kulkea tuon valtavan maan poikki junalla seuranaan kolme henkilöä: taolainen mestari, hänen venäläinen kustantajansa ja ihmeellinen turkkilainen nainen, Hilal.

Matka on paitsi konkreettinen, myös henkinen. Coelho ja Hilal huomaavat, että heidän kohtalonsa ovat liittyneet yhteen toisessa elämässä ja toisessa ympäristössä. Kun Coelho katsoo Hilalin vihreisiin silmiin, hän näkee pisteen jossa aika ja paikka yhdistyvät - alefin.

Alef on kirja pelkojen ja syntien kohtaamisesta, rakkauden ja anteeksiannon etsimisestä ja rohkeudesta kohdata elämän väistämättömät haasteet.

"Elämämme on jatkuva matka, syntymästä kuolemaan. Maisemat vaihtuvat, ihmiset vaihtuvat, tarpeet muuttuvat, mutta juna jatkaa kulkuaan. Elämä on juna, ei asema." Alef

"En tehnyt tätä matkaa löytääkseni vastauksen siihen, mitä elämästäni puuttui, vaan siksi että halusin taas olla oman elämäni kuningas. Nyt olen taas yhteydessä itseeni ja ympärilläni olevaan maagiseen maailmaan. Aarteisiin ja ihmeisiin uskominen tekee elämästä mielenkiintoista." Paulo Coelho

Kääntäjä: Sanna Pernu

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Paulo Coelho
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 305
ISBN: 9789525637892

Arvostelut

Lalli 27.10.2012
0

Afel kirja