Clare Mackintosh - Annoin sinun mennä, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
8,90€
17,90€
E-kirja
Clare Mackintosh

Annoin sinun mennä

3.941175
Keskiarvo: 3.9 (17 ääntä)
 
 

Vangitseva, nerokas, piinaava – psykologinen trilleri menee ihon alle nauliten lukijan tuoliin

"Otetaan kisa, äiti!” Poika on aina liikkeellä, täynnä energiaa heräämisestä aina siihen saakka, kun hänen päänsä illalla painuu tyynylle. Hyppii ja juoksee koko ajan. ”Tule nyt!” Se tapahtuu silmänräpäyksessä. Nainen tuntee tyhjän tilan rinnallaan."

Kaikkien osallisten elämä muuttuu silmänräpäyksessä, kun 5-vuotias poika jää auton alle ja kuolee. Kuski pakenee paikalta ja tapaus jää kalvamaan rikoskomisario Ray Stevensiä, joka ryhtyy hakemaan oikeutta jokaisen vanhemman pahinta painajaista elävälle äidille. Hinnalla millä hyvänsä.

Poikansa menettänyt Jenna Gray pakenee suruaan syrjäiseen mökkiin Walesin rannikolla. Hän haluaa epätoivoisesti jättää koko entisen elämänsä taakseen. Mutta menneisyys ja muistot hirvittävästä marraskuisesta illasta palaavat vainoamaan häntä. Järkyttävin seurauksin.

Huikeat arvostelut saanut piinaava psykologinen trilleri menee ihon alle naulaten lukijan tuoliinsa. Varaudu tyrmäävään juonenkäänteeseen, jota on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen nerokkaimmista.

Clare Mackintosh työskenteli 12 vuotta poliisina ennen ryhtymistään päätoimiseksi kirjailijaksi. Annoin sinun mennä on saanut innoituksensa todellisesta rikostapauksesta, jota kirjailija tutki työskennellessään vielä poliisina. Myyntilistojen kärkeen ampaissut romaani on tehnyt Mackintoshista kertaheitolla psykologisen trillerin uuden kansainvälisen tähden.

”Ällistyttävän hyvä” – Lee Child

"Ahmin teoksen viime yönä loppuun yöunistani tinkien. Millainen juonenkuljetus, millainen tarina! --- Älkää päästäkö tätä kirjaa lukematta ohi!" – Rakkaudesta kirjoihin -blogi

"Vau. En yleensä niin välitä trillereistä, mutta Clare Macintoshin Annoin sinun mennä vei mukanaan." – Sinisen linnan kirjasto

"Annoin sinun mennä suurin taika on äärettömän syvä psykologinen jännite ja ehdoton ennalta-arvaamattomuus. Mikään ei ole siltä, miltä näyttää..." – Leena Lumi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Clare Mackintosh
Suomentaja: Päivi Pouttu-Delière
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 360
ISBN: 9789512406876

Arvostelut

ouroboroso 22.07.2017
3

Hyytävää kuvausta häiriintyneestä mielestä. Myös suuren tragedian aiheuttaman surun ja tuskan sekoittamaa mieltä kuvataan tarkasti. Tästä kirjailijalla onkin valitettavan omakohtaista kokemusta...

Nokkela koukku kerronnassa tosiaan on. Tähtiä laskee lähes kökköihin kauhuelokuviin vertautuva kiusallisen kliseemäinen asetelma loppupuolella.

Lukemisen arvoinen kirja kyllä kaiken kaikkiaan.


satulindell639 12.07.2017
4

Hieno dekkari. Ei yhtään yksitoikkoista kohtaa, piti otteessaan. Kyyneleet tulivat silmiin, kun kirjan loppupuolella eläydyin päähenkilön kokemuksiin. Näin voimakasta tunnekokemusta en ole aikoihin kohdannut kirjan kanssa.


Ahmiva luku ... 27.05.2017
5

Hmm... oli mielenkiintoinen kirja, kun sain luettua loppuun oli pakko palata alkuun ja lukea toisia kohtia uudestaan että loksahti paikoilleen. Oli vähän pitkäveteinen mutta loppua kohden ymmärsin miksi.
Suosittelen, käänteet oli yllättäviä ja oli pakko lukea kirja heti samantien
Pitkästä aikaa oli hyvä kirja


Kirjatonttu55 08.04.2017
4

Kiinnostava loppuun saakka...vai loppuiko ?


B00kfan 25.03.2017
5

Mestarillisesti punottu juoni, pakko ahmia melkein yhdeltä istumalta. Suosittelen


Lukijatar63 20.03.2017
5

Pakko lukea melkein yhdeltä istumalta. Suosittelen.