E-kirja
Joël Dicker

Baltimoren sukuhaaran tragedia

4.25
Keskiarvo: 4.3 (8 ääntä)
 
 

Harry Quebertin kirjoittajan uutuus!

Kertomus ystävyydestä, rakkaudesta ja paratiisiin luikertavasta käärmeestä. Dickerin varmaotteinen nuoruudenkuvaus viihdyttää jokaista lukijaa.

Esikoisromaanillaan Totuus Harry Quebertin tapauksesta maailmanmenestykseen noussut Joël Dicker palaa uudessa kirjassaan kirjailija Marcus Goldmanin nuoruuteen. Poikaiässä Marcus ihailee suuresti rikkaita serkkujaan, Baltimoren sukuhaaran Goldmaneja. Baltimoressa ja perheen kesäasunnolla vietetyt ajat kangastelevat kultaisina hänen mielessään. Mutta kaikki ei ollut kultaa mikä kiiltää, ja nyt Marcus palaa nuoruuteensa ja kysyy: mitä todella tapahtui? Mikä johti Draamaan, joka tuhosi kaiken?

Joël Dicker (s. 1985) on ranskankielisen kirjallisuuden supertähti. Nuori sveitsiläinen singahti lukijoiden tietoisuuteen vuonna 2012 kirjalla Totuus Harry Quebertin tapauksesta, jota myytiin vuoden sisällä Ranskassa lähes miljoona kappaletta.

Suomentanut Kira Poutanen

"Mitä noituutta lienee, mutta kun kirjan aloittaa, sitä ei voi laskea käsistään."
- Huffington Post

"Oli tyylilaji mikä hyvänsä, Joël Dicker on huikea tarinankertoja. Tällä kertaa hän tarjoaa meille perhetrillerin, joka pitää otteessaan alusta loppuun."
- Radio Télévision Suisse

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Joël Dicker
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 375
ISBN: 9789513191306

Arvostelut

Aidal 22.09.2016
4

Viihdyttävä. Ei aivan yhtä hyvä kuin Harry Quebert, siksi yksi tähti pois. Sujuvaa tekstiä ja tarina, josta ei pääse irti ennen kuin kirja on luettu kokonaan.


marjanyman07628 03.09.2016
5

Aivan loistava perhekuvaus. Tarinana ei yllä edellisen tasolle, "Totuus Harry Quebertyn tapauksesta", mutta silti viiden tähden arvoinen.