Arthur Conan Doyle - Baskervillen koira, e-kirja
 
E-kirja
Arthur Conan Doyle

Baskervillen koira

3.83582
Keskiarvo: 3.8 (67 ääntä)
 
 

Yksi kuuluisimpia Sherlock Holmes -romaaneja

Baskervillen koira kuuluu maailman kuuluisimman salapoliisin tunnetuimpiin tutkimuksiin. Sherlock Holmes matkustaa yhdessä kumppaninsa tohtori Watsonin kanssa Englannin maaseudulle loputtomien nummien keskelle ratkaisemaan outoja kuolemantapauksia. Kaikkiin näyttää liittyvän salaperäinen ja suorastaan kammottava peto, koira suoraan tuonpuoleisesta.

Tarina ilmestyi alunperin jatkokertomuksena Strand-lehdessä ja perustuu legendaan paholaismaisesta, englannin nummilla ihmisiä vainoavasta koirasta. Kirja on suomennettu myös nimellä Kamala öinen kummitus.

Arthur Conan Doyle (1859-1930) tunnetaan ennen kaikkea Sherlock Holmesin ja nykyaikaisen salapoliisiromaanin luojana. Hän oli monipuolinen ja ahkera kirjoittaja, jonka kynästä lähti dekkarien lisäksi historiallisia romaaneja, näytelmiä, runoja sekä tieto- että tieteiskirjallisuutta.

"Syyttä suotta ei tämä salapoliisiromaani ole noussut klassikoksi ja kauhistuttanut lukijoitaan jo yli sadan vuoden ajan." - Sivupiiri

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Myös englanninkielisenä:
The Hound of the Baskervilles
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit, jännitys ja Ilmaiset klassikot
Kirjailija: Arthur Conan Doyle
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 204

Arvostelut

Libby 12.08.2016
4

Lapsesta lähtien olen näistä nummien tunnelmista tykännyt.


AMR785 24.07.2016
5

.... pitkään miettinyt; ovatko Elisa Kirjan "klassikot" www.gutenberg.org -projektin skannauksia, vai ns. ihan turhaa työtä?
Mutta (kaikesta huolimatta) tämä kyseinen siis hyvä :-) Kuin myös muut. Ja (tietenkin) ne Arsène Lupinit. Silti mietin..?


reijolehmus54468 24.07.2016
0

Eräs lapsuuteni suosikeista, ja on aika lukea se uudelleen 50 vuoden jälkeen. Suomennoksessa minua viehättävät hyvin erikoiset yhdyssana.


tallaaja 19.07.2016
0

Mrrr-mrrrrrr!


Miwaaz 04.12.2015
4

Mahtava ja eka Holmes jonka luin :)


inkeripitkanen1002 01.08.2014
5

Lempikirjani lapsuudesta lähtien..paras jännäri ikinä!