E-kirja
Mikael Bergstrand

Delhin kauneimmat kädet

4.155555
Keskiarvo: 4.2 (45 ääntä)
 
 

Hykerryttävän hauska tarina ruotsalaismiehestä, joka yrittää sopeutua Intiaan

Göran Borg on keski-ikäinen mies. Silloin kun hän ei surffaile netissä, hän ajattelee ex-vaimoaan Miaa. Urakehitys on jämähtänyt paikoilleen, hiusraja kiipeää määrätietoisesti ylöspäin ja housujen vyötärönauha kiristää pahemman kerran. Kahta aikuista lastaan Göran tapaa vain satunnaisesti.

Göranista tuntuu, ettei elämä voisi olla enää yhtään kurjempaa. Mutta kyllä voi. Voi esimerkiksi saada potkut, tulla houkutelluksi chartermatkalle Intiaan, saada hirvittävän turistiripulin ja joutua hylätyksi rähjäiseen hotelliin Jaipurissa.

Mutta sitten hotellihuoneen oveen koputtaa Yogi, joka vie Göranin New Delhiin, missä tämä tapaa kauniin intialaisnaisen Preetin ja rakastuu päätä pahkaa. Asiassa on vain kaksi pientä ongelmaa: 1. Preeti on naimisissa. 2. Mahtavan teollisuuspampun kanssa.

Mikael Bergstrandin (s. 1960) nauruhermoja kutkuttava romaani on ollut Ruotsissa jättimenestys ja käännösoikeudetkin on myyty jo 10 maahan. Romaanin pohjalta on kuvattu myös suosittu tv-sarja.

"Humoristinen teksti soljuu hykerryttävästi eteenpäin. Ironinen huumori on purevaa, mutta ei ilkeää. Hyväntuulista teosta lukee hymyssä suin, eikä naurunpyrskähdyksiä voi välttää." - Kirsi Jääskeläinen, Ilta-Sanomat

"Kun kirjan kannessa lukee: "Uskomattoman hauska kirja", iskee epäilys: näinköhän on. --- Lopussa nauroin jo ääneen niin, että lapsi heräsi uniltaan." - Ira Koivu, Kirjastolehti

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Intia-trilogia:
Delhin kauneimmat kädet
Sumua Darjeelingissa - ja teetä
Omenalaakson guru
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: Mikael Bergstrand
Suomentaja: Sanna Manninen
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 343
ISBN: 9789522791313

Arvostelut

iPadisti 19.02.2017
4

Tuli väärään paikkaan . Minä kuuntelin äänikirjan. Mutta hyvä siis oli :)


Mariija 19.02.2017
5

Ihanan positiivinen, mukaansa tempaava yllätys! Pakko tutustua tähän kirjailijaan enemmänkin


skg 21.08.2016
4

tosi positiivinen yllätys! Hauska ja mukaansatempaava.


AnneMaritta 16.08.2016
5

Positiivinen yllätys. Aivan uskomattoman hauska kirja, joka oli pakko lukea lähes yhdellä istumalla. Hauska tarina vei mennessään.


Turunenarto781 04.06.2016
5

Intialainen ja pohjoismainen maailmankatsomus kohtaavat parhaimmalla mahdollisella tavalla ja kaikki Intiassa käyneet voivat helposti samaistua moneen tilanteeseen.


Madi 09.12.2015
5

Soljuvaa kielenkäyttöä, yllättäviä ja yllättävän uskottavia käänteitä ilman kirjoittajan oman kulttuuritaustan häiritsevästi värittämää arvomaailmaa. Toki pääsankari oli useinkin hukassa oppiessaan askel askelelta kuinka asioita voi kokea niin monesta näkökulmasta.Tutun tuntuista Intiaa. Tekee mieli nousta koneeseen.


raijalaube734 27.07.2015
5

Tosi hauska kirja! Mitä virkistävin kertomus midlife-kriisistä, minkä uskomattoman terävät silmäni saivat lukea. Pidin kielestä ja nopeasti etenevästä tarinasta, jossa ei yllättäviä käänteitä puuttunut. Koska kirjan sisältö kattaa täydellisesti omat kokemukseni viehättävistä intialaisista ystävistä, joiden ystävällisyys ja kohteliaisuus on vailla vertaa, oli tämä kirja parhainta vaihtelua yleensä pohjoismaisten kirjailijoiden synkässä joukossa. Hauska, piristävä, ihastuttava kirja. Hyvä käännös. Ainoastaan kirjan kansikuva on surkea ja jos en olisi lukenut hyviä arvosteluja, en olisi kirjaa ostanut.


Koskis 16.07.2015
4

Enpä olisi uskonnut, että tämmönen "hölynpöly" kiinnostaisi tämmöisä 30v miestä joka käytännössä lukee vain jännitys/dekkari/kauhu kirjallisuutta.

Tämä mainio humoristinen tarina upposi itseeni kuin veitsi voihin. Luin kirjan yhdeltäistumalta ja sen jälkeen nettiin etismään matkoja intiaan...


marjanyman07628 28.06.2015
5

Aivan mainio tarina. Ihanaa piilo- ja avointahuumoria.


RiikkaN 02.03.2015
5

Todella hauska kirja! Toivoin ettei kirja olisi loppunut ollenkaan, niin kiva sitä oli lukea. Onneksi tälle ilmeisesti on jatko-osa :)