E-kirja
Lenita Airisto

Eläköön 100 Vuotta!

0
 
 

Seniorien valtavat kokemukset ja juniorien uudet näkemykset muodostavat voittamattoman synergian, josta syntyy innovaatioita.

Kaikki maailman vitaalit seniorit ja työtä pelkäämättömät muutosagentit liittykää yhteen ja taistelkaa ikärasismia ja vähättelyä vastaan! Seniori ilmentää kokemusta, ei vanhuutta. Tervetuloa kehiin Te kaikki, joilla on vielä vintissä valoa! Isänmaa tarvitsee Teitä!

ELÄKÖÖN 100 VUOTTA! Kirja on oodi työnilolle, luovuudelle, suorituskyvylle ja mentoroinnille, joka joidenkin seniorien kohdalla voi jatkua pitkään elämän pidentyneellä elinkaarella.

"Nyt yhä pyörremyrskyn lailla etenevä Lenita Airisto on ihastunut Intiaan ja kirjoittanut kirjan, jonka yhtenä keskeisenä aiheena on ikääntyminen. Ikärasismiakin siinä joudutaan sivuamaan. Ehkäpä meidän olisi jälleen kuunneltava Rouva Suorasuuta herkällä korvalla, kun hän sanoo, että seniorien ja juniorien näkemykset muodostavat voittamattoman synergian, josta syntyy innovaatioita."
— Päätoimittaja Jussi Jalkanen, Kauppalehti Optio

"Tänä syksynä Lenita Airisto herättelee uusimmalla kirjallaan ELÄKÖÖN 100 VUOTTA! senioreita – joilla hänen mukaansa on vielä vintissä valoa – taistelemaan ikävähättelyä vastaan. Lenita vaatii tuottavia tekoja halventavien tulppapuheitten sijaan: kansantuloa kaikilta. Julkisuudessamme 56 vuotta vaikuttanut leidi, jos kuka tietää, että eläkekeskustelu on juuri nyt kuumaa kamaa."
— Päätoimittaja Riitta Lehtimäki, Viva

"Tietokirjailija ja luennoitsija Lenita Airisto ennustaa, ettei yhä kasvavaa vanhusväestöä voi enää kauan sivuuttaa eikä vähätellä. --- Airiston uusi kirja esittelee energisiä, vielä täysillä yhteiskunnassa ja työelämässä vaikuttavia ikäihmisiä neljästä maanosasta. Tosin kirjan esittelemät tervaskannot ovat itsellisiä yrittäjiä, jotka jatkavat elämäntyötään vailla organisaatioiden työniloa ja jaksamista syövyttäviä happotestejä."
— Irmeli Salo Talouselämä, kirja-arvostelut

"Maksan aina velkani, niin hyvässä kuin pahassa. Näin ei sano Don Corleone, vaan Lenita Airisto. Lenita on ollut suorasukaisine mielipiteineen piikki suomalaisten lihassa jo vuosikymmeniä. --- Kaikessa provokatiivisuudessaan Lenita on täyttä tavaraa alusta loppuun. Hän tietää itsekin vaikutuksensa kansaan. Kun Airiston on yhdellä sanalla kuvailtava mikä tai kuka on ärsyttävä, hän vastaa: "Minä". Hurraa, Lenita! Vaikken kaikesta olekaan samaa mieltä kanssasi, Suomi olisi paljon tylsempi paikka ilman Sinua."
— Marika Harjumaa Iltasanomat Plus, pääkirjoitus

Katso kirjan esittelyvideo
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Lenita Airisto
Kustantaja: Lenita Airisto
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 181
ISBN: 9789526762333