E-kirja
Danielle Trussoni

Enkelioppi

3.416665
Keskiarvo: 3.4 (24 ääntä)
 
 

Huikea kansainvälinen menestystrilleri pimeyden enkeleistä!

Sisar Evangeline on asunut Pyhän Rosan luostarissa pikkutytöstä lähtien. Kun sympaattinen, nuori taidehistorioitsija Verlaine saapuu luostariin tutkimaan vanhoja kirjeitä, alkaa Evangelinelle paljastua totuus luostarin muurien kätkemistä salaisuuksista. Silloin iäkäs nunna nimeltä Celestine ymmärtää, että on tullut aika kertoa Evangelinelle enkeliopista. Hän kertoo enkelitieteen opinnoistaan ja seikkailuistaan sota-ajan Pariisissa sekä lahjakkaasta opiskelutoveristaan Gabriellasta, Evangelinen isoäidistä.

Enkelitutkijat tietävät, että keskuudessamme elää langenneiden enkeleiden ja ihmisten jälkeläisiä, nefileitä, vetovoimaisia mutta kylmiä olentoja, jotka hamuavat valtaa. Voimistaakseen asemaansa nefilit tarvitsevat aarteen, joka on enkelitutkijoiden hallussa. Eikä tutkijoilla ole aikomustakaan luopua siitä. Evangelinen kohtalona on seurata verensä perintöä: hän joutuu mukaan taisteluun, jossa panoksena on ihmiskunnan tulevaisuus.

”... älykäs, nopeatempoinen jännityskertomus, jossa on vahva paikan tuntu ja kiehtovat henkilöt... nautinto alusta loppuun.”
– Kate Mosse, kirjailija

”Jännittäviä juonenkäänteitä ja apokalyptisia taistelukohtauksia...”
– Publishers Weekly

”Äärettömän älykäs trilleri.”
– New York Times Book Review

”Danielle Trussonin loistava esikoisromaani tulee ikuisesti muuttamaan käsityksesi siivekkäistä olennoista, jotka olet aina kuvitellut suloisiksi kerubeiksi tai suojelusenkeleiksi. – – Taivaallinen trilleri.”
– USA Today

”Trussoni astuu kaunokirjallisuuden kentälle näyttävästi eeppisellä fantasiallaan, jossa runsas myyttinen aines yhdistyy Da Vinci -koodin tyyppiseen aarteenetsintään.” – Kirkus Review

Enkeli-teokset
Enkelioppi
Enkelikaupunki
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Danielle Trussoni
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 500
ISBN: 9789513162085

Arvostelut

Kirjatonttu55 02.05.2016
3

Hyvin kirjoitettu ja kiinnostava, täytyy lukea jatko-osa.


Alessia2 19.06.2013
4

Kirja piti otteessaan ja oli monilla tavoin kiinnostava. Harmitti vain, että tarina jäi kesken; ilmeisesti luvassa on jatkoa. Toivottavasti pian!


yykoo78 15.02.2012
4

Kirja oli hyvä ja piti otteessa alusta loppuun. Pari kertaa tuli olo että oliko hypännyt sivujen yli kun tapahtumat vaihteli. Muuten suosittelen


Mixu77 23.01.2012
3

Sain tän kaverilt lainaan. On tosi kova ja pakkoa lukea! Päähenkilöstä en vaan tykännyt!