E-kirja
Stephen King

Etsivä löytää

4.333335
Keskiarvo: 4.3 (3 ääntä)
 
 

Amerikan parhaana palkittu dekkarisarja jatkuu! Etsivä Bill Hodges saa vastaansa lukijan, jonka pakkomielle erakoituneeseen menestyskirjailijaan menee liian pitkälle.

Morris Bellamy on raivoissaan. Kirjailija John Rothstein on lopettanut suositun Jimmy Gold -sarjansa. Ja vieläpä aivan väärin. Morris surmaa kirjailijan ja löytää muistikirjat, joissa on kaksi julkaisematonta Jimmy Gold -romaania. Mutta häkki heilahtaa ennen kuin Morris ehtii uppoutua niihin.

Vuosia myöhemmin mittaamattoman arvokkaat muistikirjat löytää teini nimeltä Pete Saubers, jonka perheen lama ja massamurhaaja Mersumies ovat ajaneet taloudelliseen ahdinkoon. Pahaksi onnekseen Pete erehtyy kaupittelemaan muistikirjoja aivan väärälle henkilölle ja saa vankilasta vapautuneen Morrisin kannoilleen.

Se joka väittää, etteikö kirjallisuus voisi muuttaa elämää, saa varautua nielemään sanansa. Mutta millä tavalla, sen päättää eläköitynyt rikosetsivä Bill Hodges.

Stephen King (s. 1947) on todellinen kauhun kuningas, on ollut jo parikymmentä vuotta. Äärimmäisen lahjakkaan ja tuotteliaan kirjailijan tarinoista lukuisia on nähty myös valkokankaalla.

"Klassinen dekkari joka osoittaa, että kauhun kuninkaalle yksikään lajityyppi ei tuota vaikeuksia." - The Washington Post

"Etsivä löytää tarjoilee paljon Stephen Kingin vahvuuksia samassa paketissa: kirjassa riittää jännittäviä kohtauksia, mielenkiintoinen juoniasetelma ja hyviä hahmoja." - Kirjavinkit

"Etsivä löytää on takuuvarmaa Kingiä, se starttaa kiusoittelevan hitaasti, mutta ehdottoman tiukasti otteessaan pitäen. Loppuvaiheessa vauhti kiihtyy jo sen verran hurjaksi, että sain varoa viiltoja sivuja käännellessä. Ja sitten, itse loppuratkaisu! Pam, olet kiikissä! Tämän jälkeen sarjaa on mahdotonta enää jättää kesken." - Rakkaudesta kirjoihin

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Bill Hodges -trilogia:
Mersumies
Etsivä löytää
3. osa tulossa
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Stephen King
Suomentaja: Ilkka Rekiaro
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 326
ISBN: 9789513194123

Arvostelut

Marso 14.09.2017
5

Vaikka tarina kulkikin huomattavasti hitaammin ja toimintaa muutenkin vähemmän kun Mersumiehessä, niin silti suurella ilolla tarinan luki loppuun asti ja hymy hyyty vasta kun tajusi että jatkoa tulee vasta ensi vuonna.


lennuliini70 03.02.2017
4

oli hyvä dekkari jälleen ! suosittelen!