E L James - Fifty Shades - Sidottu, e-kirja
 
 
Etu voimassa 21.4. asti
4,50€
4,90€
E-kirja
E L James

Fifty Shades - Sidottu

3.70769
Keskiarvo: 3.7 (65 ääntä)
 
 

Eroottinen sensaatio – tämä on se kirja, josta kaikki puhuvat!

Kokematon opiskelijatyttö kohtaa salaperäisen, viileäkatseisen miljonäärin. Heidän välilleen roihahtaa kiihko, joka mullistaa molempien käsityksen intohimosta.

”Luotatko minuun?” hän kysyy yhtäkkiä. Sitten hän katoaa hetkeksi ja palaa luokseni kädessään hopeanharmaa silkkisolmio. ”Laita kätesi yhteen.”

Kohuttu 50 Shades-sarja alkaa!


Ilmestyneet Fifty Shades-osat:

Fifty Shades - Sidottu
Fifty Shades - Satutettu
Fifty Shades - Vapautettu
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Kaunokirjallisuus / Erotiikka
Kirjailija: E L James
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 449
ISBN: 9789511269304

Arvostelut

Diivaillen927 22.01.2014
5

Aivan mahtava kirja. Ja kyllä ei pysty lopettaan saa kyllä pitää näpit tosissaan erossa. Samalla joutuu miettimään raakaa lapsuutta, kaipausta siihen mihin ei kykene, toisille se on vain päivän selvyys. Ikävä kyllä näitä tarinoita löytyy todellisuudestakin. Monta kohtaloa. Seksiä on monen laista nyky maailmassa. Eikä kaikelle tarvitse olla tarkkaa sanaa, pitää jättää mielikuvituksellekkin tilaa. ;)


mulletoi88 09.07.2013
5

Suosittelen että alkaa tätä aluks lukemaan jos tykkää pikku tuhmista jutuista ... Tää on tosi hyvä .. <3


M1uQu 05.05.2013
5

Loistava! Suosittelen muillekkin


Mintaren 04.02.2013
0

Luin sinnikkäästi loppuun, mutta odotin (paljon) enemmän. Mahdollisuuksiinsa nähden raapaisee tuskin pintaa. Chick lit. Lomalukemiseksi, jos haluaa lepuuttaa aivojaan. Positiivisena puolena se, että osa on itsenäinen (ja pidin lopusta). Tämä trilogia oli tällä selvä.


elisatuominen897 01.02.2013
5

Mukaansa vievä kirja, sopii 40+ naiselle. Hyvin kirjoitettu ja sopivasti juonen käännettä, että erottuu tavallisesta Harlequin kirjasta. Tykkäsin.


Elli-Jasmiini 16.12.2012
2

Bussin ikkunasta ei näy mitään. On hiljaista. Aamuiset ihmiset eivät katso toisiinsa. Ikkunassa on pelkkää pimeää, mutta jokaisen katse on ikkunaan suunnatu.
Talvi on tullut kaduille ja lumi laskeutunut maahan. Minä tarvitsen lämpöä. Painan pipon syvemmälle päähän ja annan puhelimeni näytön valaista kasvoni. Luen ahneesti ja punastun hieman. Tunnen herääväni eloon ja luen häpeilemättä. Hymyilen äänekkäästi, enkä voi olla katsomatta ikkunasta ulos. Suljen silmäni hitaasti, kääntämättä päätäni, istumatta enää tässä.

Olen pakotettu sulkemaan puhelimen työpäivän ajaksi, mutta se kuumottaa minua koko päivän. Se katselee minua pöydältä ja houkuttaa . "Muutama sana vielä... lue minua vielä vähän ja lupaan, lupaan olla kiihkeä..." En voi hymylleni mitään, mutta pidän pääni. En lähde tuohon leikkiin, sillä en voi taata kurittoman mieleni liikkeitä. Minun on pystyttävä ilmeettömään työhön.

Kannettavan tietokoneen ruutu pimenee. Suljen kannen hätäisesti ja kerään tavarani kiireellä. Joudun ottamaan juoksuaskelia ehtiäkseni tavoittelemaani liikennevälineeseen. Epäonnekseni myöhästyn vähän ja joudun odottelemaan seuraavaa junaa. Puhelin painaa taskussani ja se on revetä riemusta kun kaivan sen esiin. Se avaa itsensä kuin arvaten aikeeni, siitä kohdasta mihin jäin. "Puren huultani huomaamattani. "Älä tee noin, tiedät mitä se aiheuttaa minulle." Cristian murahtaa." Puren huultani ja liikahdan levottomasti paikallani.Minulla on lämmin, vaikka täällä on pakkasta. Lunta tuiskuttaa vaakatasossa ja sormistani on loppunut verenkierto jo aikoja sitten. Tunnottomilla sormillani selaan sivuja eteenpäin. Vatsassani läikähtelee lupaavasti. Selkäni jännittyy odottavasti ja päätän päästä peiton alle tänään. Hymyilyttää taas niin, etten voi olla ilmeetön ilmeettömien joukossa. Miksi tätä ei ole äänikirjana!?

Kotona on meteliä ja melskettä. Illan tohina auttaa unohtamaan naisen tarpeet ja olen vain uskomattoman väsynyt äiti. Kun viimeinenkin enkeli on vuoteessaan ja päivä on painunut yöksi, tekee mieleni mennä peiton alle... nukkumaan. Kaadan kuppiin teetä ja otan puhelimen esiin. Urheiluruutu on mielestäni mainiota aikaa lukea erotiikkaa. Kulutan kirjan sivuja useamman kunnes en voi itselleni enää mitään ja pakotan television sulkeutumaan. Nousen sohvalta ja vedän rakkaani yön pimeyteen.

Aamulla peilistä katsoo hymyilevät kasvot. Jokaisen pitäisi pakottaa itsensä joskus lukemaan. Lukeminen tekee hyvää. Koko ihmiselle! Pakota itsesi, vaikka et ehkä täysin pystyisikään samaistumaan. Se ei tarkoita sitä, etteikö se voisi antaa sinulle jotakin!


Aurinkohymy 14.11.2012
0

Mainonta kirjasta on ollut tehokasta koska itse kirjan sisältö oli heppoinen ja naiivi, välillä nauratti oikein olan takaa, tosin seksikohtaukset olivat yksityiskohtiaan myöten hyvin kuvattu.


annimanni 21.09.2012
1

Kuten joku jo kommentoikin, Harlekiini-kamaa.
Näinkin "rohkean" teoksen kirjoittaja olisi luullut keksineen nimen naisen "sille", kun "siitä" niin kovasti kuitenkin oli puhetta.


Leopaldi 19.09.2012
4

Mua kiinnosti suuresti kahden ihmisen välinen kemia, en voinut laskea kirjaa käsistäni ennen kuin sain sen luettua loppuun ja sittenkin jäin kaiholla odottamaan seuraavaa osaa!


Annexi 06.09.2012
1

Kauheaa kuraa, pysykää erossa. Tai älkää ainakaan maksako tästä.