E-kirja
Pertti Jarla

Fingerpori: Kamppailuni

4.125
Keskiarvo: 4.1 (8 ääntä)
 
 

Sotiminen on politiikan jatkamista toisin keinoin. Sarjakuva on kamppailulaji. Yhdessä näistä syntyy hyvä ja täyteläinen sotametelisoppa. Kummut raikaavat Stalinin uruilla soittaman Säkkijärven polkan tahdissa. Kamppailuni on rautainen kokoelma Fingerpori-sarjakuvan kovimpia sota- ja politiikkastrippejä, joissa tavallisen suruttomasti laitetaan kovat piippuun ja käet taskuun!

Sankarit ryskäävät ensimmäisen, toisen ja kolmannen maailmansodan tantereilla. Mukana myös joukko sotahistorian lystikkäitä hipstereitä, kuten Adolf Hitler, Mannerheim, Stalin ja Paasikivi. Ja mitä visioita paljastuukaan Inkeri Kääriäisen armottoman terävästä muistista!

Tuskin mikään muu sarja koko suomalaisen sarjakuvan 100-vuotisen historian aikana on herättänyt yhtä paljon kiivasta keskustelua kuin Pertti Jarlan toiseen maailmansotaan liittyvät näkökulmat. Kyse ei ole asettumisesta ketään vastaan, vaan uusi katsantotapa jossa ei pysähdytä keräilemään hylsyjä. Mennään vain kunnes heilahtaa! Huumori parantaa arpiset haavat, Fingerpori ei jätä kylmäksi.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Sarjakuvat / Aikuisten sarjakuvat ja Alle 5€ / Sarjakuvia
Kirjailija: Pertti Jarla
Kustantaja: Arktinen Banaani
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 26
ISBN: 9789525768992

Arvostelut

Rattuspala 18.04.2013
5

Tämä on parasta viihdettä