E-kirja
Kimmo Svinhufvud

Gradutakuu

0
 
 

Pystyn antamaan takuun: jos teet kirjassa olevat harjoitukset siinä esitellyllä tavalla, gradusi valmistuu ja se myös hyväksytään.

Gradutakuu on erilainen graduopas. Se on työkirja, jonka harjoitukset tekemällä opin­näyte todella valmistuu.

Erilaisten kirjoitustekniikoiden opettamisen lisäksi Gradutakuu auttaa suunnittelemaan ajankäyttöä, poistamaan kirjoittamisen esteitä ja omaksumaan juuri itselle sopivat tavat tehdä gradu. Se opastaa myös tehokkaiden lukutekniikoiden käyttämiseen ja palautteen hyödyntämiseen. Tämän lisäksi kirja sisältää tarvittavat perustiedot lähteisiin viittaamisesta ja oikeinkirjoituksen keskeisistä kysymyksistä.

Kirja soveltuu eri alojen graduntekijöille ja heidän ohjaajilleen mutta myös muille laajahkoihin kirjoitushankkeisiin ryhtyneille. Se on täydennetty ja tarkistettu laitos vuonna 2009 ilmestyneestä kirjasta.

Kimmo Svinhufvud toimii äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopistossa. Hän on tullut tunnetuksi innovatiivisista kirjoittamisen kursseistaan ja oppimateriaaleistaan. Vuonna 2013 hänet valittiin Helsingin yliopiston Opettajien akatemian jäseneksi ja vuonna 2014 Vuoden tieteentekijäksi. Hän on julkaissut myös kirjat Kokonaisvaltainen kirjoittaminen (2007, 2015) ja yhdessä Carol Kiriakosin kanssa kirjan Tohtoritakuu (2015).

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Oppikirjat / Yliopistot, korkeakoulut ja Tietokirjat / Tiede
Kirjailija: Kimmo Svinhufvud
Kustantaja: Art House
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 109
ISBN: 9789518845822