Elina Aalto, Mika D. Rubanovitsch - Haasteena myynnin johtaminen, e-kirja
 
E-kirja
Elina Aalto ja Mika D. Rubanovitsch

Haasteena myynnin johtaminen

1
Keskiarvo: 1 (1 ääni)
 
 

Kirja toimii myynnin esimiehen manuaalina ja tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita päivittäiseen työskentelyyn. Kirjan luettuasi tiedät, miten johdat myyntitiimiäsi aiempaa tehokkaammin ja järjestelmällisemmin. Tarjoamme ymmärrettäviä työkaluja, joiden avulla on helppo ohjata myyntitiimin viikoittaista ja kuukausittaista toimintaa. Tätä teosta on myyty jo yli 5000 kappaletta!

JOKAISELLA ON OIKEUS TULLA OIKEIN JOHDETUKSI.

Jokaisen kaupan eteen on tehtävä enemmän töitä kuin koskaan aikaisemmin. Tässä kirjassa selvitetään, miten myynnin johto varmistaa, että yrityksen strategia toteutuu myyjien työskennellessä asiakkaiden parissa. Kirja toimii myynnin esimiehen manuaalina ja tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita päivittäiseen työskentelyyn. Emme tarjoa fraaseja, vaan ratkaisuja.

Kirjan luettuasi tiedät, miten johdat myyntitiimiäsi aiempaa tehokkaammin ja järjestelmällisemmin. Tarjoamme ymmärrettäviä työkaluja, joiden avulla on helppo ohjata myyntitiimin viikoittaista ja kuukausittaista toimintaa. Jos myyntitiimi saa tällä hetkellä vain kaksi kauppaa kymmenestä, kirjan opit omaksuttuaan on todennäköistä, että se voittaa kahdeksan kauppaa kymmenestä. Kun tavoitteena on myynnin kasvattaminen, keskitytään usein vain uusien asiakkaiden kalasteluun. Selvitämme, kuinka myynnin lisääminen onnistuu kannattavasti paneutumalla sekä uusasiakashankintaan että nykyisten asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseen.

Valmennettuamme myyjiä ja heidän taitojensa parannuttua myynnin esimiesten puutteelliset taidot tulivat kouriintuntuvasti esille. Kädessäsi on kirja, joka jokaisen esimiestehtävässä ja myynnin parissa työskentelevän henkilön tulisi lukea. Koetko myynnin johtamisen haastavana? Lue tämä kirja, tai kutsu paikalle kirjan tekijät.

Kirjoittajien myyjille suunnattua menestysteosta Myy enemmän - myy paremmin (ilmestynyt myös nimellä Myynnin lyhytterapia - sanoista tekoihin) on myyty jo yli 12 000 kappaletta!

Painetun kirjan ISBN: 9789529226566

Tiedostomuoto: E-kirja (PDF, Adobe DRM suojattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yritykset, talous
Kirjailijat: Elina Aalto ja Mika D. Rubanovitsch
Kustantaja: OY Imperial Sales AB
E-kirjan julkaisuvuosi: 2007
Sivumäärä: 206
ISBN: 9789529281725

Arvostelut

mikkopykalainen636 10.10.2017
1

Valitettavasti kirja on skannattu ja tallennettu PDF:ksi. Laatu on huono ja etenkin ekirjan lukijalla vaikea lukea. Koska digitaalinen tallenne, niin ei voi myöskään palauttaa. Kirjan sisältö voi olla priimaa kamaa, mutta jos sitä on hankala lukea, niin jää varmasti mulla ainakin "kirjahyllyyn".