E-kirja
Eve Hietamies

Hammaskeiju

4.875
Keskiarvo: 4.9 (8 ääntä)
 
 

Yösyötöstä ja Tarhapäivästä tuttujen Antti ja Paavo Pasasen tarina saa odotettua jatkoa!

Kahden miehen pienperheessä alkaa uusi aikakausi, kun Paavo Pasanen aloittaa koulun. Päivät ovat lyhyitä, ja äkkiä seitsenvuotiaan pitäisi selvitä monesta asiasta yksin – kateissa on milloin Paavon uusi kännykkä, milloin koko poika.

Sitä mukaa kuin Paavo ottaa pieniä itsenäistymisen askelia, Antti-isän murheet kasautuvat. Harmaita hiuksia aiheuttavat myös Antin hellät tunteet pitkäaikaista taisteluparia Enniä kohtaan.

Eve Hietamies (s. 1964) on suomalainen kirjailija ja toimittaja. Suosituissa romaaneissaan hän kuvaa osuvasti, riipaisevasti ja mustan huumorin säestyksellä usein poikkeuksellisia elämäntilanteita ja perhesuhteita. Hietamies tunnetaan myös useiden menestyneiden tv-sarjojen käsikirjoittajana.

"Se on kirja, joka aiheutti itselleni pahimman lukijumin ikinä. Mikä tämän jälkeen tuntuu miltään? En voi kuin ihailla Even kykyä astua Antin nahkoihin, kirjoittaa kuin Mies isolla ämmällä. Minä. Niin. Rakastuin." – Rakkaudesta kirjoihin -blogi

"Olen odottanut jatkoa Pasasten poikain tarinalle Yösyötön ja Tarhapäivän jälkeen. Jotenkin ne tarinat nappasivat mukaansa huumorinsa ja realisminsa vuoksi. Siksi varasinkin Hammaskeijulle yhden rauhaisan viikonloppuillan kokonaan enkä pettynyt! Mikä ihana lauantai-illan seuralainen se olikaan!"
– Kodin kuvalehti

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti ja Paavo Pasasesta kertovat romaanit:
Yösyöttö (2010)
Tarhapäivä (2012)
Hammaskeiju (2017)
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Eve Hietamies
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 355
ISBN: 9789511310051

Arvostelut

Sinttunen 29.10.2017
5

Hulvatonta luettavaa! Pakko ahmia nopeasti, välillä ääneen hekottaen. Luin välillä pätkiä myös 9-vuotiaalleni sekä miehelleni ääneen -osui sopivasti kaikkien huumorintajuun. Lämmin suositus siis!


Sardiini 16.03.2017
5

Nauroin huutonaurua kyynelet silmissä - aivan hulvattoman hauska kirja! Paavo Pasanen on kasvanut samaa tahtia oman lapseni kanssa, joten Eve Hietamiehen kuvaukseen Pasasen pienperheestä on helppo samaistua. Tämä kirja tuo aurinkoa ja iloa synkinpiinkin päiviin.


kotimuori 12.02.2017
5

Sain todennäköisesti monta lisävuotta tamän triologian myötä.Ehdin juuri lukea uusiksi kaksi edellistä kirjaa ja sitten tämä ilmetyi. Piti ladata oitis ja lukea lähes putkeen.