E-kirja
Max Seeck

Hammurabin enkelit

4.42857
Keskiarvo: 4.4 (7 ääntä)
 
 

Suomen dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja

Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!

Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidän joukossaan yksi suomalainen.

Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka toimii päivisin yritysvalmentajana ja kirjoittaa öisin musiikin säestämänä henkeäsalpaavia trillereitä.

"Seeck on punonut sellaisen juonen joka voisi olla mistä tahansa maailmanluokan trilleristä. --- Iso peukku ja todella kova suositus." - Lukutoukan kulttuuriblogi

"Hammurabin enkeleissä jännitys kasvaa tasaisesti, juoni on taiten rakennettu, ja yllätyksiä riittää aivan viimeisille sivuille asti." - Vuoden johtolanka -palkinnon palkintoraati

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Max Seeckin huipputrillereitä:
Hammurabin enkelit
Mefiston kosketus
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Max Seeck
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 414
ISBN: 9789513191207

Arvostelut

MattiR_ 09.03.2017
5

Erittäin hyvä ensikirja tekijältä. Kunhan tekijä saa uuden kirjan tehtyä menee ostoon jos aihe on vähänkään kiinnostava.


perttijappinen777 09.01.2017
5

Mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu. Suosittelen


vpmikkonen 26.11.2016
0

Äänikirjan lukija ihan paska. Eläytyi liikaa, välillä luki kuiskaamalla ja nieli sanojen loput. Tarina kuitenkin realistinen ja uskottava ja sopivasti jäi jatko-osalle tilaa.


MJJ73 27.09.2016
4

Kansainvälisen tason dekkari. Toivottavasti saadaan Seeckiltä lisää!