E-kirja
David Safier

Happy family

2.333335
Keskiarvo: 2.3 (3 ääntä)
 
 

Hulvaton tarina huono-onnisesta perheestä

Emma Wünschmann on hylännyt perheensä vuoksi kansainvälisen uran kustannusalalla. Nyt hänellä on pieni lastenkirjakauppa, jossa saisi kernaasti käydä enemmänkin maksavia asiakkaita.

Perhe-elämäkään ei kukoista: teini-ikäisen tyttären mielestä äiti on totaalisen nolo, poika on sulkeutunut kirjojen maailmaan ja aviomies potee pahanlaatuista työuupumusta.

Kutsu Stephenie Meyerin kirjanjulkistustilaisuuteen lupailee tilanteeseen parannusta. Emma raahaa mukaansa vastahakoisen perheensä, kaikki hirviöasuihin pukeutuneina ja tilaisuudesta tulee täydellinen katastrofi.

Mutta pahin on vielä edessä. Kotimatkalla Wünschmannit törmäävät noitaan, joka langettaa heidän ylleen kirouksen. Se muuttaa heidät vampyyriksi, Frankensteiniksi, muumioksi ja ihmissudeksi! Wünschmannien on pian saatava kirous purettua ja he matkaavat Transilvaniaan etsimään vanhaa noitaa – sekä yhteisen onnen avaimia.

David Safierin (s. 1966) Happy family on yhtä aikaa hauska, pähkähullu ja täyttä asiaa perhe-elämästä.

"Happy Family on hauska kirja, jonka alle on piilotettu tärkeä sanoma." - Kirjavinkit

"Helppoa lukemista lukujumiin. Riittävän hauskaa ja omassa kohellusfiiliksessään sopivan rentoa." - Nenä kirjassa -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: David Safier
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 281
ISBN: 9789522791559