E-kirja
Anna-Leena Härkönen

Heikosti positiivinen

3.8
Keskiarvo: 3.8 (5 ääntä)
 
 

Omaelämäkerrallinen teos mustasta ajanjaksosta, jolloin tunnetun kirjailijan huumorintaju oli kadota

Heikosti positiivinen alkaa Härkösen ideasta kirjoittaa lapsettomuudesta. Hän aloittaa uuden työn, jonka seurauksena alkaakin yllättäen haluta lasta. Onnistunut raskaus antaa odottaa itseään, sillä ennen esikoisensa syntymää Anna-Leena joutuu käymään läpi keskenmenoja ja turhia toiveita. Samaan aikaan hän kirjoittaa lapsettomuudesta ja sen vaikutuksesta parisuhteeseen.

Sitten alkaa onnistunut raskaus. Anna-Leena ja Olli ovat luonnollisesti iloisia, mutta eivät voi aavistaa mitä on tulossa. Ensin paineita aiheuttaa epäily lapsen kehitysvammaisuudesta ja myöhemmin Härkösen sairaus, joka vaikuttaa myös raskauteen.

Kun kaikista näistä ongelmista on selvitty ja lapsi syntyy, alkaa Anna-Leenan tuskainen taival äitiyden onnessa.

Heikosti positiivinen kuvaa lapsen saamiseen liittyviä ristiriitaisia tuntemuksia rehellisesti, pikimustalla, rivien välissä vaanivalla huumorilla höystettynä.

Anna-Leena Härkönen (s. 1965) on jo teini-ikäisestä alkaen kuulunut kulttuurielämämme huippuihin niin kirjailijana, käsikirjoittajana kuin näyttelijänäkin. Heikosti positiivinen on Härkösen ensimmäinen omaelämäkerrallinen teos.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Anna-Leena Härkösen menestysromaaneja:
Häräntappoase
Akvaariorakkautta
Avoimien ovien päivä
Heikosti positiivinen
Loppuunkäsitelty
Juhannusvieras
Ei kiitos
Onnen tunti
Kaikki oikein
Valomerkki
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Alle 5€ / Kaunoa
Kirjailija: Anna-Leena Härkönen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 157
ISBN: 9789511263920