E-kirja
Laura Gallego García

Herääminen - Idhunin kronikat II

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Idhunin kronikat -sarjan huikaisevan jännittävä toinen osa.

Idhunin kronikat -sarjan ensimmäisen osan lopussa kuusihenkinen Vastarinta lähti maagiselle Idhun-planeetalle aikomuksenaan vapauttaa planeetta velho Ashran Nekromantin vallasta. Tämän huikaisevan jännittävän tarinan päähenkilöt ovat Victoria (puoliksi yksisarvinen), Jack (puoliksi lohikäärme) ja Christian (puoliksi lentävä käärme, shek).

Kolmikkoa yhdistää voimakas tunneside: molemmat pojat ovat rakastuneet Victoriaan, eikä tämä osaa valita heistä vain toista. Tilannetta mutkistaa entisestään se, että Christian on Ashran Nekromantin poika, joka rakastuttuaan Victoriaan käänsi selkänsä isälleen ja liittyi Vastarintaan.

Sarjan toinen osa Herääminen alkaa Vastarinnan saapuessa Idhunille. Shekien hyökkäys ajaa kuusikon taikaa tihkuvaan Awan metsään. Metsä on yksi viimeisistä paikoista, jonne Nekromantin valta ei vielä ulotu, ja Vastarinta otetaan siellä avosylin vastaan – kaikki paitsi Christian, jota epäillään ja kyräillään. Awan metsään on paennut väkeä kaikista Idhunin kolkista, ja pakolaiset yhdistävät voimansa Vastarinnan kanssa ja alkavat taistella Nekromantia vastaan.

Victorian, Jackin ja Christianin kolmiodraama ei ratkea suuntaan eikä toiseen, ja pojat hädin tuskin sietävät toisiaan silmissään. Lopulta tilanne kärjistyy äärimmilleen, ja seuraukset ovat tuhoisat. Kirjan järkyttävä loppuratkaisu saa lukijat odottamaan sarjan kolmatta osaa kuin kuuta nousevaa.

Idhunin kronikat -sarja:
Vastarinta - Idhunin kronikat I
Herääminen - Idhunin kronikat II
Ennustus - Idhunin kronikat III
Mullistus - Idhunin kronikat IV
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Scifi, fantasia, Alle 5€ / Scifi & fantasia , Kaunokirjallisuus / Scifi ja fantasia
Kirjailija: Laura Gallego García
Kustantaja: Bazar
Sivumäärä: 279
ISBN: 9789522790095

Arvostelut

Jomnius 21.11.2015
4

Paranee koko ajan, lopun "cliff hanger" hermoja raastava :)