E-kirja
Phil Schwarzmann

How to Marry a Finnish Girl

3.625
Keskiarvo: 3.6 (8 ääntä)
 
 

Englanninkielinen johdatus suomalaisuuteen pureutuu kliseisen Suomi-kuvan alle. Kirja kertoo häpeämättömän hauskasti ulkomaalaisille Suomesta ja suomalaisille siitä, miltä maamme näyttää ulkopuolisen silmissä. Aiheina ovat kaikki Suomen niemellä kummastuttavat asiat: Mitä ulkomaalaisen pitää tietää Suomen historiasta? Entä maantieteestä? Missä päin Suomea voi tai kannattaa asua? Kuinka kävellä erottautumatta kadulla? Kumpi on parempi, Hesburger vai McDonalds? Miksi suomalaiset naiset pitävät ulkomaalaisista miehistä? Miten käyttäytyä sekasaunassa?

Kaikkiin näihin ja moniin muihin ulkomaalaisia askarruttaviin kysymyksiin Schwarzmann antaa suorasukaisia vastauksia. Hän ei myöskään epäröi kertoa suomalaisille aroista teemoista, kuten luterilaisesta kirkosta, suomenruotsalaisista, asevelvollisuudesta ja Mannerheimin seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lue lisää kirjan englanninkielisiltä kotisivuilta www.howtomarryafinnishgirl.com

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Huumori ja Books in English / Humor (fiction)
Kirjailija: Phil Schwarzmann
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 167
ISBN: 9789512086979

Arvostelut

Faline 22.06.2013
5

Todella hauska kirja, jossa on paljon teräviä huomioita suomalaisista. Pilke silmäkulmassa esitetty kritiikki on oikein hyvä näpäytys meille. Vieläpä todella eloisasti kirjoitettu.