E-kirja
David Safier

Huono karma

3.466665
Keskiarvo: 3.5 (30 ääntä)
 
 

Kolmekymppisellä Kim Langella menee lujaa: hänellä on rakastava aviomies (jota hän pettää), ihana tytär (jolle hänellä ei ole aikaa) ja loistokas ura televisiossa (ja alaisia joille kiukutella). Hänelle myönnetään Saksan tv-alan merkittävä palkinto, ja kaikki tuntuu menevän putkeen. Mutta silloin kohtalo puuttuu peliin.

Kim jää venäläisestä avaruusasemasta pudonneen lavuaarin alle, kuolee ja syntyy uudelleen – muurahaiseksi. Hän saa kuulla keränneensä roppakaupalla huonoa karmaa, ja nyt hänen on aloitettava hyvän karman hankkiminen muurahaisen ruumiissa. Pian hän tapaa kohtalotoverin, kuuluisan Casanovan, ja kun nämä kaksi syntisäkkiä yhdistävät voimansa, alkaa hervottoman hauska seikkailu, jossa päähenkilöt syntyvät milloin koiran, milloin marsun ruumiiseen.

Huono karma on saanut Euroopan tikahtumaan nauruun. Teosta on myyty Saksassa yli 1,6 miljoonaa kappaletta, ja se oli Der Spiegelin bestsellerlistalla huimat 25 viikkoa. Kirjan käännösoikeudet on myyty 26 maahan.

"Tartu hauskaan romaaniin. Saatat yllättyä, kuinka syviin ajatuksiin päädyt."
- EVITA

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: David Safier
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 240
ISBN: 9789522791566

Arvostelut

Libby 12.08.2016
3

Jotenkin hauska,mutta lopun ratkaisut lätistivät tunnelmst. Happy End ei sopinut tähän.


Tuispe 17.07.2016
4

Hauska ja piti otteessaan, joskin hiipui hiukan loppua kohden. Suositeltava ehdottomasti!


Seileena 22.04.2015
4

Ihan mukava luettava.


Miljoona79 09.03.2015
1

Ei naurattanut ja tarinakin oli jokseenkin kökkö. Idea oli hyvä, mutta toteutus ei.


Luri57 19.02.2015
2

Huumori lienee kirjallisuuden vaikein laji. Olen mielestäni huumorintajuinen kaveri, mutta kirjan vitsit eivät naurattaneet lainkaan.

Mainostajalta on äärimmäisen korni tapa ylistystää kirjaa mainitsemalla Euroopan tikahtuneen nauruun. Toki omaa tuotetta saa mainostaa, mutta räikeät ylisanat kuuluvat lähinnä seiskalehtien, ym hömpän lööppeihin.

Kirjan tarina oli ihan kelpoinen, lähes kaikki kirjathan ovat omalla tavallaan fiktiota, mutta nauramaan tämä opus toki voi jonkun höntin saada, jos tämä lukee kirjaa keskikaljapöhnässä.

Sielunvaelluksesta kirjoitti aikoinaan jo kunnianarvoisa Veikko Huovinen ja se sai varmaan suuren osan lukijoista tahattomiin naurunpyrskähdyksiin,

Kääntäjä oli kyllä tehnyt hyvää työtä. Kirjassa oli hienoja sutkautuksia, mutta naurattamaan tämä ei vaan pysty.

Lomalukemisena se nyt rannalla meni...


Duiza 29.01.2015
5

Huikea aikamatka karman eri vaiheisiin kieli poskella kirjoitettuna. Nauratti ääneen ja itkettikin välillä. Hahmot ovat hurmaavia. Suosittelen!