E-kirja
Björn Hedensjö

Hyvä Yö

0
 
 

Hyvä yö on kirja unesta ja nukkumisesta. Miten unen laatuun voi vaikuttaa, mikä on riittävä määrä unta ja mikä ratkaisee, miten yönsä nukkuu?

Mitä voi tehdä kun ei saa unta?  Voiko neljän tunnin yöunilla selvitä?  Miksi pikkulapset nukkuvat joskus huonosti, ja miksi murrosikäiset kukkuvat hereillä puolen yötä? Hyvä yö on kirja asiasta, joka on oikean ruokavalion ja riittävän liikunnan lisäksi ihmisen hyvinvoinnille tärkeintä: nukkumisesta. Jokaisella ihmisellä on omaa aikaansa käyvä sisäinen kello sekä luontainen unirytmi. Miten se vaikuttaa arkeen – ja miten omaa untaan voi tarvittaessa parantaa?

Kirjassa maailman johtavat unitutkijat kertovat, miten eri tavoin eri ihmiset nukkuvat, miten uni muuttuu iän myötä ja mikä kaikki vaikuttaa nukkumiseen. Paitsi konkreettisia keinoja omien tai lasten uniongelmien ratkaisemiseen kirja tarjoaa myös helppotajuista tietoa siitä, mikä on unen merkitys käytökseen ja suoriutumi­seen: mitä aivoissa tapahtuu nukkuessa ja mihin unta ylipäänsä tarvitaan.

"Björn Hedensjö on tarttunut kirjassaan tärkeään ja viime aikoina paljon esillä olleeseen aiheeseen: mitä on uni? Nukummeko tarpeeksi? Miten unihäiriöitä voidaan korjata? Hyvä yö on tiivis tietopaketti näistä asioista."
- Kirjavinkit

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Björn Hedensjö
Kustantaja: Art House
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 131
ISBN: 9789518845624