E-kirja
Dan Brown

Inferno

3.71
Keskiarvo: 3.7 (100 ääntä)
 
 

Maailmanlaajuinen bestseller Da Vinci -koodin kirjoittajalta

"Helvetin pimeimmät paikat on varattu niille, jotka pysyvät puolueettomina moraalisten kriisien aikoina." - Dante Alighieri

Symbologian professori Robert Langdon herää keskellä yötä firenzeläisessä sairaalassa haava päässään. Hän ei muista mitään parista edellisestä vuorokaudesta – ei myöskään merkillisestä esineestä, joka on piilotettu hänen takkinsa vuoriin.

Pian Langdon saa havaita, että hänellä on perässään joukko aseistautuneita takaa-ajajia. Hän pakenee kuumeisesti seuranaan harvinaisen kylmäpäinen nuori nainen, jonka nokkeluuden ansiosta hän ylipäätään on hengissä.

Kaksikko selvittää yhdessä Langdonin hallussa olevien pahaenteisten symbolien merkitystä. Mysteerin avaimeksi paljastuu Dante Alighierin eeppinen runoelma Jumalainen näytelmä, joka johdattaa heidät huikealle matkalle läpi kolmen suurenmoisen kaupungin ja lopulta syvälle maan uumeniin, missä uinuu hirviö...

Dan Brown (s. 1964) punoo kihelmöivällä tavalla yhteen jännitystä, kryptisiä viestejä, symboleita, taideaarteita, kirjallisuutta ja historiaa. Menestysromaanin pohjalta on kuvattu myös Ron Howardin ohjaama ja Tom Hanksin tähdittämä jännityselokuva.

"Yksi parhaimmista Dan Brownin kirjoista. - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muista myös uutuus:
Alku
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Dan Brown
Suomentaja: Jorma-Veikko Sappinen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 535
ISBN: 9789510402061

Arvostelut

airami 01.01.2015
0

Jännittävä ja liikkeeseen mukaan tempaava kertomus. Kirjotustyyli oli aluksi minun mieleeni liian pinnallista, mutta se kyllä unohtui, kun tarina eteni. Pidin taidehistoriasta ja matkoillakin tutuista paikoista. Tekisi mieli lähteä uudelleen matkalle.


operex 20.11.2014
3

Vähän paksua tekstiä, pystyin kuitenkin lukemaan, joten kiitos siitä.


cauphaap 27.07.2014
0

Hyvä kirja, erittäin mukaansatempaava ja sisälsi yllättäviä juonenkäänteitä. Tykkäsin paljon.


Juuh 01.11.2013
0

Ei parasta Brownia, mutta hyvin kirjoitettu ja menee mukavasti historiaan sisään.


lefthand 31.10.2013
5

Hienosti kirjoitettu ja paljon historia- ja taide- sekä matkailutietoa sisältävä jännäri, suosittelen kaikille Dan Brownin aikaisempien kirjojen ystäville!


Tracer Tom 02.07.2013
4

Ei ehkä Brownin paras teos, mutta joka tapauksessa kiinnostava ja vauhdikas romaani. Historia ja taidehistoria ovat kiitettävästi läsnä, joskin ajoittain turhan pintapuolisesti. Niiden esiintuominen on kuitenkin erittäin kiitettävää kirjoittamista. Suomenkielisessä käännöksessä on joitain aika ajoin ontuvia kohtia, mutta päällimmäinen ajatus kirjan loputtua on toive Langdonin mysteerien jatkosta.


vohveli 30.06.2013
3

Ei mielestäni paras Brownin kirja. Sisälsi erinäisiä häiritseviä virheitä ja epätarkkuuksia mutta kokonaisuudessaan silti mukaansatempaava juoni ja melko jännittävä tarina. Aikaisempiin Brownin kirjoihin verrattuna varsin pehmo teos mutta ei huono.


Vx 29.05.2013
5

Paras lukemani kirja! Innosti uskomattomalla juonellaan lukemaan myös Danten Jumalaista Näytelmää!