Tess Gerritsen - Jääkylmä, e-kirja
 
 
Etu voimassa 1.1. asti
3,90€
4,90€
E-kirja
Tess Gerritsen

Jääkylmä

3.62963
Keskiarvo: 3.6 (27 ääntä)
 
 

Kuka selviää autiosta talosta, sarjamurhaajan kynsistä - vai selviääkö kukaan?

Jotain outoa on tapahtunut Taivasten valtakunnan kylässä. Kaksitoista kylmäävän samannäköistä taloa seisoo pimeänä ja autiona. Ruoka on katettu päivällispöytiin, autot odottavat autotalleissa, mutta asukkaat ovat kadonneet kuin savuna ilmaan.

Tähän levottomuutta herättävään paikkaan bostonilainen kuolinsyyntutkija Maura Isles jää ystävineen vangiksi kesken lumimyrskyn – eikä hänestä sen jälkeen kuulla mitään.

Joitakin päiviä myöhemmin etsivä Jane Rizzoli lentää Wyomingiin etsimään kadonnutta ystäväänsä. Poliisi on löytänyt pahoin vaurioituneen auton, jonka sisällä on neljä palanutta ruumista. Viranomaiset uskovat, että yksi naisista on Maura, mutta ovatko he oikeassa?

Tess Gerritsen (s. 1953) on jännityskirjailijoiden kansainvälistä huippua: hänen trillereitään julkaistaan yli 30 maassa. Suomessa hän on pysynyt bestseller-listojen kärjessä jo yli 10 vuotta. Gerritsenin Rizzoli & Isles -sarjastaan on tehty myös samanniminen rikosdraamasarja.

"Tess Gerritsenin jännäri on täynnä kauhua, kirjaimellisesti hyytävän kylmää pelkoa ja karmaisevia tapahtumia. --- kelpoisa jännäri- ja kauhuannos syksyiseen, myrskyiseen ja sateiseen iltaan." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Rizzoli & Isles -sarjan e-kirjoja:
Jääkylmä (2010)
Hiljainen tyttö (2011)
Eloonjäänyt (2012)
Salametsästäjä (2015)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit, Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Tess Gerritsen
Suomentaja: Ilkka Rekiaro
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 351
ISBN: 9789511250395

Arvostelut

Marso 20.11.2014
4

Ei sitä parasta Gerritseniä mutta ei missään nimessä huonokaan. Mielellään tämän luki ja hintansa arvoinen.


Luri57 05.01.2014
1

Tarina on kuin suoraan Viisikoista tai muista lasten seikkailukirjoista. Ennalta-arvattavaa ja tönkköä tarinaa. Harvoja kirjoja, joiden ostoa olen katunut. Gerritsen ei kuulu enää listalleni, kaksi riitti.


maikkiketola768 13.12.2013
4

Jännittävä, hyvin ja huolellisesti rakenneltu juoni. Pelkkä jännäri, mutta hyvä. Ei mitään krumeluureja ja monimutkaisia ihmissuhdekuvioita, ei yhteiskuntakuvausta tai kritiikkiä


Alessia2 19.06.2013
4

Kiehtova ja mielenkiintoinen jännäri. Suosittelen!