E-kirja
Jo Nesbø

Jano

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Jo Nesbø, Harry Hole ja 2017. Epäpyhä kolminaisuus.

Pitkään oli tarkoin varjeltu salaisuus, että Harry Holen tarina ei vielä ole ohi. Tätä karua hahmoa kaipaavien odotus palkitaan, kun uusi tuhti lukupaketti saapuu maaliskuussa niin vanhojen kuin uusienkin fanien luettavaksi.

Jano jatkaa Harry Holen tarinaa siitä, mihin Poliisi jäi. Harry palaa Oslon poliisin palvelukseen jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka etsii uhrinsa treffipalvelu Tinderin käyttäjistä. Jäljet johtavat menneisyyteen, ja Harry Holen on lopulta kohdattava vanha perivihollisensa.

Jo Nesbø (s. 1960) on rikoskirjailijoiden sankassa joukossa kenties aikamme paras ja vetovoimaisin, ainakin maailman myydyin ja maansa tunnetuin. Uusi Harry Hole -romaani ja monille tutun Lumiukko-romaanin elokuvaversio, jossa Harry Holea esittää Michael Fassbender, tekevät vuodesta 2017 Jo Nesbøn juhlaa.

Ennakkotilaajille
Kirja julkaistaan Elisa Kirja -palvelussa tiistaina 28.3., jolloin se päivittyy automaattisesti Elisa Kirja –sovellukseen ennakkotilatun näytekappaleen tilalle. Jos käytät lukulaitetta tai luet tietokoneella, voit käydä lataamassa täydellisen teoksen Elisa Kirja –palvelun omasta kirjahyllystä 28.3. alkaen.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Harry Hole -sarjan kirjoja
Lepakkomies
Torakat
Punarinta
Suruton
Veritimantit
Pelastaja
Lumiukko
Panssarisydän
Aave
Poliisi
Jano
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jo Nesbø
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Johnny Kniga
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 465
ISBN: 9789510423875

Arvostelut

Tuispe 10.04.2017
5

Ei petä odotuksia: viisi tähteä!