E-kirja
Jo Nesbø

Jano

5
Keskiarvo: 5 (3 ääntä)
 
 

Harry Hole palaa sarjamurhaajajahtiin, kun Oslo vapisee sadistisen tappajan pelossa. Tähtäimessä uhrinsa Tinderistä valikoiva Tinder-Killer!

Myös Jukka Pitkäsen lukemana äänikirjana

Kun Oslo vapisee vampyyrimäisen tappajan pelossa, palaa Harry Hole Oslon poliisin palvelukseen ja lähtee jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka etsii uhrinsa treffipalvelu Tinderin käyttäjistä. Psykologi tulkitsee sadistisen sarjamurhaajan vampiristiksi.

Jäljet johtavat menneisyyteen, ja Harry Holen on pistettävä kaikki peliin, kohdattava vanha perivihollisensa.

"Hän nosti katseensa ikkunaan. Pimeydessä ei erottunut muuta kuin hänen oma peilikuvansa. Siellä oli hän. Odotti heitä. Ja lallatti. Tuutteko leikkimään!"

Jo Nesbø (s. 1960) on rikoskirjailijoiden sankassa joukossa kenties aikamme paras ja vetovoimaisin, ainakin maailman myydyin. Nesbøn dekkareita on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta, Suomessakin yli puolisen miljoonaa. Ja jälleen hän näyttää mestarin ottein millainen huippuunsa hiottu dekkari voi olla.

"Juonen punojana Nesbø loistaa. Pienet palaset ovat lopussa loogisia, mutta matkan varrella jännitystä ja huimia yllätyksiä riittää. -- Jano saa ison suosituksen Kirjavinkeiltä!" - Kirjavinkit

"Aivan ehdottomasti Jano edustaa, koko HH -sarjan tavoin, dekkareiden aatelia. --- Ja kun seurassa on itse Harry, näin kiehtova teema, ja loppuratkaisussa hitonmoinen vedätys (nam), ei lukunautinolle voi antaa muuta numeroa kuin täyden kympin." - Rakkaudesta kirjoihin

"Trillereiden kruunaamaton kuningas on taitavin juonenkääntein rakentanut Janosta mysteeriteoksen, jonka yllättävimmät käänteet vievät oudoistakin oudoimmille rikospoluille. Et voi uskoa mitään ennen kirjan viimeistä sivua. Huippua!" - Kirjasähkökäyrä

"Jo Nesbø kiristää hyppysissään jännitteitä kuin viulunkieliä ja soittelee lukijan hermoja. Loppukohtaus saa puremaan kynsiä." - Savon Sanomat

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Harry Hole -sarjan kirjoja
Lepakkomies
Torakat
Punarinta
Suruton
Veritimantit
Pelastaja
Lumiukko
Panssarisydän
Aave
Poliisi
Jano
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jo Nesbø
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Johnny Kniga
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 465
ISBN: 9789510423875

Arvostelut

gsx941 28.10.2017
3

Kelpo tarina, mutta jatkuu taas seuraavassa kirjassa...Ärsyttää ylitse kaiken tälläinen juonen venytys kirjasta toiseen. Kyllä 600-sivuun pitäisi saada koko tarina kerrottua kerralla.


Tuispe 10.04.2017
5

Ei petä odotuksia: viisi tähteä!