E-kirja
Aki Ahlroth

Järkytä avoimuudella - Silmät avaavia ja vähän kiusallisiakin näkökulmia työelämään ja johtamiseen

4
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
 
 

Rohkean henkilöstöjohtamisen ja avoimen yrityskulttuurin sanansaattaja, työelämäaktivisti Aki Ahlroth pistää kirjassaan työelämän tabut halki, poikki ja pinoon. Sanojaan säästämättä ja järkyttävän avoimesti hän ruotii työelämään pesiytyneitä ”itsestäänselvyyksiä”, joita ei kuitenkaan noudateta.

Ahlrothin tavoitteena on ismeistä vapaan, ihmistä arvostan ja luottamusta synnyttävän (henkilöstö)johtamisen saattaminen mahdollisimman monen ulottuville. Kantavat teemat ovat rohkeus, intohimo, läpinäkyvyys ja uteliaisuus.

Päivätyönään Aki Ahlroth pyörittää johtamisen ja yrityskulttuurin muotoilutoimistoaan Leadelightia. Hän on myös tunnettu HR-vaikuttaja ja some-aktiivi. Aikaisemmin hän on toiminut mm. liiketoimintajohtajana sekä kulttuuri- ja henkilöstöjohtajana Siili Solutions Oyj:llä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yritykset, talous
Kirjailija: Aki Ahlroth
Kustantaja: Alma Talent
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 214
ISBN: 9789521429231

Arvostelut

esaajanto533 29.05.2017
4

Helppo jakaa Alrothin avoimia ajatuksia kun on itsekin tullut käytännössä nähtyä isompia ja pienenpiä firmoja niin työntekijän kuin pomonkin roolissa. Eka lukukierros meni yhdessä illassa. Seuraavalla lukukerralla sitten syvällisemmin maistellen...