Andrzej Sapkowski - Järven neito, e-kirja
 
 
Etu voimassa 17.12. asti
4,90€
15,90€
E-kirja
Andrzej Sapkowski

Järven neito

5
Keskiarvo: 5 (2 ääntä)
 
 

Cirin, Geraltin ja Yenneferin tarina päättyy.

Rakastetun, vivahteikkaan fantasiasaagan seitsemäs osa päättää pitkän tarinan prinsessa Ciristä, josta ennustuksen mukaan riippuu maailman kohtalo.

Ciri ja hänen ”ottovanhempansa” ovat ajautuneet kukin omalle taholleen. Yennefer on joutunut vangiksi, kun taas Geralt viettää mukavasti talvea Toussaintin satuvaltakunnassa, jossa velho Fringilla viettelee häntä. Ciri puolestaan on karannut vainoajiltaan Pääskytornin portaalista rinnakkaismaailmaan haltioiden asuttamalle saarelle ja pakotetaan vapautensa lunnaina kuningas Oberonin lapsen äidiksi. Pääseekö Ciri pakoon ja Yenneferin avuksi ennen kuin on liian myöhäistä?

Puolalaisen Andrzej Sapkowskin (s. 1948) Suomessa kahdesti Tähtifantasia-palkittu Noituri-sarja on käännetty 25 kielelle. Siihen perustuvaa kolmiosaista The Witcher -tietokonepelisarjaa pidetään yhtenä maailman parhaista aikuisten seikkailupeleistä. Vuonna 2016 julkaistaan uusi The Witcher -roolipeli.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Scifi ja fantasia
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 466
ISBN: 9789510417997

Arvostelut

Kolahti 09.04.2017
5

Kauan piti odottaa, että e-kirjaksi tulisi tämä! No, paljon on vielä kääntämättä. Ja Sinä siellä joka ajattelet, että opettele englantia sanon näin: Kateellinen olen heille joilla on kielipäätä!