E-kirja
Aki Linnanahde

Jere

1
Keskiarvo: 1 (1 ääni)
 
 

Suomen kaikkien aikojen puhutuimman jääkiekkoilijan rosoinen taival Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle. Tätä kirjaa et halua jättää lukematta!

Myös Ville Tiihosen lukemana äänikirjana

Tapulikaupungin kertsiltä ja Puistolan pihapeleistä ponnisti parrasvaloihin poikkeuksellinen urheilijanuorukainen. Jääkiekko tempaisi nuoren Jere Karalahden pauloihinsa, mutta niin teki ikävä kyllä myös betoniviidakon paheet. Jääkiekkoammattilaisuuden koitettua Karalahti oli toistuvasti nimi lehtien otsikoissa ja ihmisten huulilla - niin hyvässä kuin pahassa. Jerestä kasvoi suomalaisen urheilun pahapoika numero yksi.

Päihderiippuvuudesta ja kaukalon ulkopuolisista törmäilyistä huolimatta kiistattoman lahjakas Karalahti raivasi tiensä aina Suomen mestaruuteen, MM-kilpailujen tähdistökentällisiin ja NHL:ään asti. Sisällä roihunnut viehtymys viihteelliseen elämään ei kuitenkaan koskaan tukahtunut, vaan väritti hänen uraansa monessa eri käänteessä.

Nyt pöly on laskeutunut ja Jere on ripustanut hokkarit naulaan, löytänyt perheen kautta tasapainon elämäänsä. On tullut aika käydä läpi, mitä kaikkea tulikaan tehtyä ja miksi. Ole valmiina, tätä kirjaa et halua jättää lukematta.

Aki Linnanahde on Suomen suosituimpia mediapersoonia. Hän on tullut tunnetuksi etenkin Radio Rockin ja Radio Novan aamujuontajana, sekä television puolella Enbuske & Linnanahde Crew -keskusteluohjelman palkittuna vetäjänä. Jere Karalahden elämäkerta on hänen esikoisteoksensa.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Historia ja elämäkerrat
Kirjailija: Aki Linnanahde
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 376
ISBN: 9789510428450