E-kirja
Annakaisa Iivari

Juhannus italialaiseen tapaan

3.09524
Keskiarvo: 3.1 (21 ääntä)
 
 

Riemastuttava romaani naapurusten lomamatkasta Toscanaan

Kuvausjärjestäjä Kristiina Kallion pitkäaikainen haave laadukkaasta elämästä on toteutumassa, kun hän muuttaa valokuvaajamiehensä Auliksen kanssa Rantalehdon vauraaseen espoolaislähiöön. Avioliiton kukoistuskausi on tosin takanapäin eikä asiaa paranna se, että Kristiina kohtaa nuoruudenrakkautensa lähinaapureiden illanistujaisissa.

Kun ajatus naapuruston yhteisestä lomamatkasta Toscanan aurinkoon syttyy, Kristiina päättää tehdä matkasta unohtumattoman. Italialaishuvilan näyttävissä puitteissa hän hurmaisi kaikki herkullisilla aterioillaan ja älykkäällä keskustelullaan, eikä mikään jäisi sattuman varaan.

Mutta Kristiinan mielikuvista ja ruokalehtien tyylikkäistä kattauksista puuttuvat sotkuiset teinit ja omapäiset matkakumppanit. Hän joutuu kantapään kautta huomaamaan, että elämää on mahdotonta käsikirjoittaa.

Annakaisa Iivarin hurmaava esikoisromaani on täydellinen kesäkirja. Alusta loppuun täyttä viihdettä!

"Suositellaan kaikille viihde- ja ihmissuhderomaanien ystäville, Italiasta pitäville ja matkaa suunnitteleville." - Kirjavinkit

"Mukava pieni välipala, omiaan rentoon kesäoleskeluun." - Nenä kirjassa -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Annakaisa Iivari
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 302
ISBN: 9789511254393

Arvostelut

easy-rider- ... 11.11.2012
0

Surkeinta koskaan lukemaani kuraa. Toimii verenpaineen nostattajana.


suoma 26.07.2012
4

Oikein viihdyttävä kirja! Mainioita henkilöhahmoja.


Allinainen 21.06.2011
0

Keveää kesälukemista. Sopii Toscanassa jo matkailleille tai sinne pääsystä haaveileville. Maisemakuvaus ei ole kovinkaan onnistunutta, tai sitä ei paljon ole, mutta Toscanan historiaa kirjassa tulee jonkin verran. Pääosassa ovat kuitenkin ihmiset - inhimillisine arvo- ja suhdekoukeroineen. Suuria ylilyöntejä tarinassa ei ole. Vaikka hahmoja on varmasti kärjistetty, ne pystyy silti hyvin tunnistamaan elävästäkin elämästä.