E-kirja
Viveca Sten

Juhannusmurha

3.285715
Keskiarvo: 3.3 (14 ääntä)
 
 

Keskikesän murhamysteeri idyllisellä, TV:stäkin tutulla Sandhamnin saarella

Mikä olisi ihanampaa kuin juhannusjuhla saaristossa? Meri tuoksuu, rannat täynnä rentoja, hauskaa pitäviä ihmisiä. Mutta kun saaren nimi on Sandhamn, ei kuolema ole koskaan kaukana.

Juhannuksen juhlijat ovat kokoontuneet Tukholman saaristoon Sandhamnin saarelle. Iloisen joukon keskellä nuori tyttö lysähtää yhtäkkiä huumattuna hiekalle ja aamulla rannalta löytyy ruumis. Perheisiin iskee huoli. Aikuiset alkavat tajuta, että nuorilla on salainen elämä, josta he eivät tiedä mitään.

Juristi Nora Linde viettää saaressa ensimmäistä juhannustaan uuden rakkaansa Jonaksen kanssa. Pian katoaa Jonaksen tytär Wilma ja alkaa kuumeinen etsintä. On aika kutsua paikalle saaren kesäyöhön Noran ystävä, Nackan poliisin Thomas Andreasson.

Viveca Stenin (s. 1959) rikostarinoissa perheellä ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin päähenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuten oikeassa elämässä. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa.

"Saariston juhannus tuntui romaaniakin lukiessa olevan intensiivisesti läsnä. Kesäkirjaksi siis mitä sopivin." - Kirjavinkit

"Juhannusmurha on ehdottomasti paras lukemistani Sandhamn-dekkareista. --- Suosittelen luettavaksi meren rannalla juhannuksena." - Luetut.net

"Juhannusmurha on täydellinen kesäkirja." - Ullan Luetut kirjat -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Sandhamn-sarja:
Syvissä vesissä
Sisäpiirissä
Pinnan alla
Sotilaiden salaisuudet
Juhannusmurha
Ristiaallokossa
Vallan varjoissa
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Viveca Sten
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 378
ISBN: 9789510416730

Arvostelut

Me Myself and I 28.06.2017
5

Kyllä vaan toimii. Erittäin hyvä juoni ja juuri juhannuksen kulmilla luettu fiiliksen takaamiseksi ;)