E-kirja
Christian Rönnbacka

Julma

4.117645
Keskiarvo: 4.1 (68 ääntä)
 
 

Komisario Antti Hautalehdon tutkimukset jatkuvat, Porvoon seudulla kauhua herättää pedofiili.

Pyykkituvasta katoaa pienen tytön alushousut. Pian ensimmäinen tyttö kaapataan. Asialla on häikäilemätön ammattilainen, joka ei jätä jälkiä. Ei tapahtumapaikalle eikä uhreihin, jotka hän palauttaa saatuaan haluamansa.

Peloista pahin tunkeutuu perheiden arkeen. Tyttöjen kaappaukset kylvävät kauhua ja päätyvät valtakunnanuutisiin, ja poliisia painostetaan ministeritasoa myöten.

Porvoolainen ylikonstaapeli Antti Hautalehto on saanut ylennyksen tutkinnanjohtajaksi, mutta toipuu vielä edellisestä rankasta tehtävästään kansainvälisen huumeliigan kätyrinä. Hän saa kuulla, että palkkamurhaajat ovat hänen perässään. Rikollisliigan pomo ei ole antanut anteeksi petturuutta ja miestensä kohtaloa.

Ensimmäinen tapaus tutkinnanjohtajana ei ole helppo. Nykyisyys ei anna armoa ja menneisyydellä on pahuuden kasvot.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on työskennellyt poliisina ja vakuutusetsivänä, ja noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Julma jatkaa dekkarifanien suosioon noussutta Antti Hautalehto -sarjaa, jonka avausosan pohjalta valmistellaan parhaillaan myös elokuvaa.

"Kirja on kirjoitettu hyvin, joten sitä on todella ilo lukea. --- Täysi vaihde päällä rullaava kirja toimii alusta loppuun." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti Hautalehto -sarja:
Operaatio Troijalainen
Julma
Rakennus 31
Kylmä syli
Kaikki mikä kiiltää
Tuonen korppi
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Christian Rönnbacka
Kustantaja: Bazar
ISBN: 9789522790880

Arvostelut

mrtango519 23.03.2015
5

5/5 hyvä vetävä tarina.
Helppolukuinen ja hyvää hurttia huumoria myös.


janetzki12 20.02.2015
5

Toivottavasti jatkuu tämä sarja, oikein nautittava


Mapu75 09.02.2015
4

Suosittelen lämpimästi....


salminenmariia510 19.11.2014
5

Erittäin hyvä! Troijalainen oli tosi hyvä ja asiallinen ja niin todenmukainen.. Oli ''pakko'' ostaa tää Julma, sillä jäin heti tuohon trjoijalaiseenkin ''koukkuun'' erittäin asiallista,jännittävää ja hyvää luettavaa!Lisää näitä :D


Luri57 18.07.2014
4

Troijalainen oli hyvä ja Julma on hieman parempi. Toivottavasti Rönnbacka jaksaa kirjoittaa sarjaan jatkoa, sillä kerronta on sujuvaa ja tarinat uskottavan tuntuisia.


Miljoona79 29.11.2013
4

Tarina oli jälleen hyvä, olen suorastaan koukussa Hautalehtoon pikku hiljaa.
Ehkä ainoa, joka vähän tökkii, on jotenkin se, että on tehty hirveän isot kuviot, jotenkin ne ei vain istu Suomeen. Tämä lienee kylläkin vain henkilökohtainen ongelmani.
Tarina itsessään toimi ja pysyi kasassa loppuun asti, tykkään kirjoitustyylistä ja henkilöhahmoista.


Mjelle 24.11.2013
5

Vaikka välillä ahdistikin, kirjailija ei sortunut mihinkään mässäilyyn ikävällä aiheella. Värikäs kielenkäyttö ja kuluneet vitsit ei paikka paikoin ole kovin uskottavia tai tuntuvat hieman väkinäisiltä, mutta sellaisen antaa anteeksi, kun tarina etenee sujuvasti.


Partis 14.11.2013
5

Vielä parempi kuin esikoinen. Ihan törkeän hyvä hauska ja viihdyttävä tarina kaikessa kipeydesäänkin.


Lauritius 07.08.2013
5

Otteessaan pitävä kirja, jonka ahdistavan aiheen yksityiskohtiin ei onneksi mennä liikaa. Vauhdikas tarina, Rönnbacka ja Antti eivät petä tälläkään kertaa.


makru822 25.07.2013
5

Julma pitää jännityksen yllä loppuun asti, suosittelen!