Sari Luhtanen - Kaikkea kaunista, e-kirja
 
 
Etu voimassa 19.11. asti
4,90€
8,90€
E-kirja
Sari Luhtanen

Kaikkea kaunista

3.25
Keskiarvo: 3.3 (8 ääntä)
 
 

Mitä sisäisestä kauneudesta, kun ulkoisessa on ihan kyllin tekemistä!

Kun naisella on tyyliä, hohdokas kauneushoitola Nereidi ja täydellinen poikaystävä, ei mikään voi mennä vikaan! Kaikkea kaunista on riemastuttava tarina täydellisyyden tavoittelusta maailmassa, joka on kaikkea muuta...

Annan elämä on kaunista, ja sen täytyy olla. Poikaystävä Aki on kuin lasillinen viileää vettä, Armanin pukukin istuu kuin mies olisi kaadettu siihen. Isän uusi naapuri Harri puolestaan tuo mieleen pannuun palaneen kahvin ja kantaa c-kasetteja pursuavaa muuttolaatikkoa, jossa lukee Tyynyliinoja. Isä on muutenkin tyylisärö Annan maailmassa, kunnon naturistina Ensio aloittaa kehonkaraisun varhaiskeväästä.

Nyt onni saa täyttymyksensä: Cara-lehti, kauneusalan raamattu, asettaa Nereidin ehdolle Vuoden hoitolaksi! Mutta kauan uneksittu turvekylpyhuone ei toteudukaan ranskalaisen hienostuneesti, eikä elämä taivu Annan muottiin.

Sari Luhtasen toinen romaani on mitä pinkeintä chick litiä: romanttinen, humoristinen, täynnä mainioita henkilöhahmoja ja hykerryttäviä yllätyksiä!

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Sari Luhtanen
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 208
ISBN: 9789513167400

Arvostelut

ilosaari 12 16.05.2017
5

Viihdyttävä tarina ,josta ei yllätyskäänteitä puutu. Työasiat milestä työntävää viihdettä, jonka ääressä saa nauraa.


sonjaaitamurto728 21.06.2016
2

Olipa höttöä. Harlekiiniromatiikkaa asteen verran tasokkaampaa, mutta samaan sarjaan tungen tämänkin julkaisun.

Helppolukuista, juuri mikään ei ärsyttänyt, mutta sivu sivulta pettymys alkoi kasvaa kun tajusin ettei juoneen ole luvassa mitään tyrmistyttäviä käänteitä tai älykästä sarkasmia.

Mukavaa kesäluettavaa kuitenkin kritiikistäni huolimatta. Oikolukukin on tehty suht hyvin, mikä on aina plussaa kevyessä viihdekirjallisuudessa.