E-kirja
Christian Rönnbacka

Kaikki mikä kiiltää

4.166665
Keskiarvo: 4.2 (6 ääntä)
 
 

Suosikkipoliisi Hautalehto nyt huumerikosten kimpussa

Kesäkuinen Porvoo kauneimmillaan. Komisario Antti Hautalehdon kotikulmilla keskusrikospoliisi tarkkailee syytä ilmoittamatta paikallisia tyhjätaskuja, jotka matkustelevat ja kuluttavat leveään elämään enemmän, kuin tienaavat. KRP:n seuranta jatkuu ulkomaille, jossa nuoret katoavat jäljettömiin hoitaessaan kansainvälisen rikollisliigalta saamaansa tehtävää.

Pian nuorilla on poliisin lisäksi perässään kovan luokan ammattitappaja, koska kaikkeen mikä kiiltää, ei olisi kannattanut tarttua. Porvoon kesäisen rauhan rikkoo ajojahti, jonka palkkana on kuolema, jos Hautalehto ei ryhmineen löydä nuoria ajoissa.

Christian Rönnbacka (s. 1969) tietää mistä kirjoittaa. Antti Hautalehto -dekkarisarjassa avautuva poliisin arki on dekkaristikomeetta Rönnbackalle tuttua.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti Hautalehto -sarja:
Operaatio Troijalainen (2012)
Julma (2013)
Rakennus 31 (2014)
Kylmä syli (2015)
Kaikki mikä kiiltää (2016)
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Christian Rönnbacka
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 198
ISBN: 9789522893031

Arvostelut

marjanyman07628 25.09.2016
2

Ihastuin Rönnbackan kirjoihin. Ei tässäkään vikaa ollut, mutta... Jutut ovat sangen samanlaisia. Tekstit, kirjat, toistavat itseään. Vitsit (samat) eivät enää naurata. Harmi. Toivottavasti seuraava yllättää positiivisesti ja tuo myös jotakin uutta mukaan tarinoihin.