E-kirja
Christian Rönnbacka

Kaikki mikä kiiltää

4.2
Keskiarvo: 4.2 (10 ääntä)
 
 

Suosikkipoliisi Hautalehto nyt huumerikosten kimpussa

Kesäkuinen Porvoo kauneimmillaan. Komisario Antti Hautalehdon kotikulmilla keskusrikospoliisi tarkkailee syytä ilmoittamatta paikallisia tyhjätaskuja, jotka matkustelevat ja kuluttavat leveään elämään enemmän kuin tienaavat. Krp:n seuranta jatkuu ulkomaille, jossa nuoret katoavat jäljettömiin hoitaessaan kansainvälisen rikollisliigalta saamaansa tehtävää.

Pian nuorilla on poliisin lisäksi perässään kovan luokan ammattitappaja, koska kaikkeen mikä kiiltää ei olisi kannattanut tarttua. Porvoon kesäisen rauhan rikkoo ajojahti, jonka palkkana on kuolema, jos Hautalehto ei ryhmineen löydä nuoria ajoissa.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on työskennellyt poliisina ja vakuutusetsivänä, ja noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Kaikki mikä kiiltää jatkaa dekkarifanien suosioon noussutta Antti Hautalehto -sarjaa, jonka avausosan pohjalta valmistellaan parhaillaan myös elokuvaa.

"Tykkäsin ihan hirveästi siitä, etten voinut aavistella mitään, vaan kaikki tuli nurkan takaa, aina yllätyksenä. Juuri kun oikein pelotti, jännitti ja kauhistutti, napsahti joku huumorin pläjäys, ja että se tuntui hyvältä!" - Kirjavinkit

"Kaikki mikä kiiltää on vauhdikas ja nopeatempoinen dekkari. --- Toiminta ei kuitenkaan lipsahda överiksi, eivätkä poliisit unohda kiireenkään keskellä huumorintajuaan." - Luetut.net

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti Hautalehto -sarja:
Operaatio Troijalainen
Julma
Rakennus 31
Kylmä syli
Kaikki mikä kiiltää
Tuonen korppi
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Christian Rönnbacka
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 198
ISBN: 9789522893031

Arvostelut

Miljoona79 25.09.2017
4

Jälleen mukaansatempaava tarina, joka roikkuu veitsenterällä uskottavuuden kanssa, mutta jälleen uskottavuus voitti.


Marjax 10.07.2017
0

Olen tykännyt kaikista kirjoista. Tosin tässä viimeisessä kirjassa minua häiritsi kirjoitusvirheet, jotka olivat jääneet kirjaan.


Luri57 25.02.2017
4

Hienoa sanailua. Hyvin viritelty tarina. Uskottavan tuntuisia hahmoja.

Näistä aineksista syntyy hyvä dekkari. Kirja olisi saanut olla vaikka tuplasti pidempi. Toki on kiva lukea kirja yhden päivän aikana, jolloin jännitystunnelma säilyy koko päivän.


marjanyman07628 25.09.2016
2

Ihastuin Rönnbackan kirjoihin. Ei tässäkään vikaa ollut, mutta... Jutut ovat sangen samanlaisia. Tekstit, kirjat, toistavat itseään. Vitsit (samat) eivät enää naurata. Harmi. Toivottavasti seuraava yllättää positiivisesti ja tuo myös jotakin uutta mukaan tarinoihin.