E-kirja
Jeffrey Archer

Kane ja Abel

3.333335
Keskiarvo: 3.3 (12 ääntä)
 
 

18. huhtikuuta, 1906. William Lowell Kane, rikkaan ja etuoikeutetun bostonilaisen pankkiirin jälkeläinen näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Samana päivänä puolalaisen mustalaisen avioton lapsi, myöhemmin Władek Kośkiewicz, syntyy keskelle metsää.

Kane ja Abel on mukaansatempaava tarina kahdesta kunnianhimoisesta miehestä, jotka syntyvät eri puolille maailmaa samana päivänä ja joita yhdistää myöhemmin elämässä vain yksi asia – viha. Kun heidän tiensä lopulta kohtaavat, lukijat heitetään keskelle maailmaa, jossa selkään puukottaminen ja juonittelu ovat arkipäivää. Romaani on myös kiehtova ja moniulotteinen sukutarina, jonka tapahtumia seurataan yli kuudenkymmenen vuoden ja kolmen sukupolven ajan sotien, avioliittojen, onnen, murheen, voittojen ja katastrofien läpi.

30 vuotta kirjan ensijulkaisun jälkeen Jeffrey Archer kirjoitti tämän menestyskirjansa uudelleen uudelle lukijasukupolvelle. Kirjaa on myyty tähän päivään mennessä jo 33 miljoonaa kappaletta.

"Mukavaa vaihtelua lukea kerrankin romaani, jossa on kunnolla luettavaa ja sisältöön panostettu. Ihana lukuelämys."
- Nina Teinilä, Suomalainen kirjakauppa

”Loistavasti ja koukuttavasti kirjoitettua maailmanluokan viihdettä.”
- Lumiomena-blogi

”Paras koskaan kirjoitettu kirja.”
- The Sunday Times

“Ehkä aikamme paras tarinankertoja.”
- Mail on Sunday

”Ylivoimaisesti paras romaani vihasta, mustasukkaisuudesta ja kateudesta.”
- Dan Brown

Videolinkki
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jeffrey Archer
Kustantaja: Sitruuna Kustannus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 500
ISBN: 9789525701432

Arvostelut

sherafi 22.12.2016
4

En yhtään ihmettele, miksi tämä kirja on kirjoitettu uudelleen 30 vuoden jälkeen. Vaikka tässä ei mitään kovin yllätyksellisiä tapahtumia olekaan, se kuvaa hienosti kahden suvun elämää vuosikymmenien aikana ja se on kirjoitettu niin, että pitää lukijan otteessaan koko kirjan ajan.


raijalaube734 12.12.2015
4

Ihan mukavaa luettavaa. Archer on kirjoittanut kirjan uusiksi 30-vuoden kuluttua ensi teoksesta. Tarina on ihan mukava ja mukaansa tempaava. Kivaa viihdettä, joka ei vaadi lukujalta paljoakaan. Ihan hyvä, mutta tunnen aika joukon parempia.