E-kirja
Lars Kepler

Kaniininmetsästäjä

3.166665
Keskiarvo: 3.2 (6 ääntä)
 
 

Joona Linnan kiihkeästi odotettu paluu! Piinaava sarjamurhaajajahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä? Uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista.

Myös Toni Kamulan lukemana äänikirjana

Pirullisen jännittävistä rikosromaaneista tunnettu Lars Kepler lisää kierroksia. Rikoskomisario Joona Linnasta kertovan sarjan uutuus on skandidekkarin huippu.

Ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen.

Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Piinaava jahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä?

Kaniininmetsästäjän uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista.

"Kaniininmetsästäjä kääntyy katsomaan eteisen peiliin, kietoo hihnan päänsä ympärille ja sitoo sen tiukasti kiinni niskasta. Tottunein liikkein hän sipaisee muutaman korvan kasvoiltaan ja katsoo sitten itseään silmiin, ja jääkylmä voima täyttää hänen mielensä. Nyt hän on taas metsästäjä."

Lars Kepler nimimerkin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Keplerin suomalaistaustaisesta rikoskomisariosta kertovat Joona Linna -dekkarit ovat olleet maailmanlaajuinen menestys.

"Kaniininmetsästäjässä on kaikki ainekset kohdallaan, eikä ote herpoa edes sen kuuluisan keskivälin kohdalla, jolloin jännäreissä yleensä tempo laskee. Upea lukunautinto, jonka tähden luovuin ilolla yöunistani!" - Rakkaudesta kirjoihin

"Lajityyppinsä paras." - Göteborgs-posten

"Niin hyytävän pelottava, että hermoromahdus ei ole kaukana." - Evening Standard

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Lars Kepler
Suomentaja: Kari Koski
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 507
ISBN: 9789513194079

Arvostelut

Herkk0 14.08.2017
3

Aika moista lahtaamista ja ruotsin poliisista on tehty vielä vieläkin tyhmempi. Heikoin Joona Linna mielestäni, mutta silti lukemisen arvoinen varsinkin sarjan lukeneille.


Tuispe 23.05.2017
4

Jokaisen annetun tähden arvoinen.