E-kirja
Paula Kouki ja Marjut Häkkinen

Kätketyt kirjat - Wezierin kirjat I

0
 
 

Rhazin valtakuntaa hallitsee kuningatar Calara, jolla ei ole perillistä. Vaikutusvallasta Rhazin valtaistuimen takana kamppailee kaksi järjestöä, Aichen, jonka jäsenet ovat vannoneet puolustavansa tietoa ja totuutta, sekä velhojärjestö Bazleth, jota johtaa vallanhimoinen Marabha.

Aichen on vuosia jäljittänyt kadonneita Wezierin kirjoja, joihin kätkeytyy mahtava taikuus. Vihdoin kirjat on paikannettu Jarn Gazin rauniokaupunkiin, ja Aichen valmistautuu lähettämään matkaan pienen joukon, joiden tehtävä on palauttaa kirjat järjestön haltuun.

Joukon johtajaksi on valittu nuori bardi Darw Ashan. Retki on Darwin tulikoe. Lisähaastetta bardin tehtävään tuo hänen neuvonantajakseen määrätty kunnianhimoinen ja älykäs velhonainen Gizyade, joka haastaa Darwin johtajuuden.

Darwin ja Gizyaden lisäksi matkaan lähtee neljä muuta. Nuori parantaja Cael, jolla on harvinainen verenseisauttamisen kyky, hänen veljensä Rajc, rehti ja vakaa sotilas, sekä räväkkä soturinainen Karinthea Artan. Seurueen kuudes jäsen on salaperäinen sainlei-haltia Eleanee, jonka mukanaolo on määrätty vanhoissa kirjoituksissa.

Pitkällä matkallaan kumppanukset kohtaavat niin vastoinkäymisiä kuin odottamattomia apureitakin. Päästyään lopulta perille Jarn Gaziin matkalaiset joutuvat huomaamaan ettei Kirjojen löytäminen olekaan aivan yksinkertaista. Etsinnöissä joutuvat koetukselle niin ystävyys, luottamus kuin rakkauskin. Kukaan ei palaa matkalta muuttumattomana.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Itsejulkaisut / Kaunokirjallisuus ja Itsejulkaisut / Scifi ja fantasia
Kirjailijat: Paula Kouki ja Marjut Häkkinen
Kustantaja: BoD - Books on Demand
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 270
ISBN: 9789523391833